Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet hogy a 2 hetes...

Mitől lehet hogy a 2 hetes babám, minden este 8-tól 10-ig sír pár napja? Napközben nincs semmi baj, teljessen nyugott.

Figyelt kérdés
Ha a hasafáj mit használhatok neki?köszönöm a válaszokat.
2008. júl. 3. 09:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a pocija,próbáld naszírozni a hasát órajárásnak megeggyezö ira´nnyl,told fel a lábacska´ját tartsd 15-20 mp-ig,majdeni, engedd le.Ezt egy párszor.Használhatsz meggymagpárna´t,(azt megkell melegíteni,és a pocira.Nem közvetlenül)Tedd az alkarodra hassal lefelé.A feje a könyököd felé legyen.

5 hónapos kislány anyukája.

nem lehet,hogy éhes még este???Próbáltad mellre tenni???

2008. júl. 3. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:

A szelek nem bántják??

próbáld ki az inkacolt.Nekünk segített.

2008. júl. 3. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ez a tipikus csecsemőkori "hasfájás", ami nem is igazán az... Nem tudtak még rájönni, hogy ez mitől lehet, valószínűleg kólika, azaz este gyülemlett fel benne a a táplálék felesleges része. Nálunk ugyanez volt, 10 kor újra megszoptattam, és akkor aludt el. Mi arra gyanakodtunk, hogy ő még anniyra kicsi, hogy az idegrendszere nincs a kinti világra berendezkedve, és a pocikája sincs hozzászokva a táplálkozáshoz. Az Infacol tényleg segít, és a "puma a fán" tartás is, baba feje a könyökhajlatodban, hason fekszik a karodon, a lábacskái lelógnak, és te közben simogatod a hátát. Ilyenkor jól jön az apa nyugalma, a férjem sokat dajkálgatta a fiunkat ebben az időben. El fog múlni, nálunk másfél hónapig tartott ez a sírás esténként. Tarts ki, nemsoká nagyobb lesz és minden megoldódik!
2008. júl. 3. 09:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nemhiszem hogy éhes,mert a mellen is sír,és összehúzza a kis lábait.Nekem már van egy kisfiam ő nagyon hasfájós volt,de nála egész nap tartott.Most a kicsinél más mindig csak este jelentkezik,és 10 óra felé elmulik,de addig egyfolytábba sír,hiába csinálok bármit.Gondolom hogy hasfájás lehet neki.Vagy a szelek,mert mikkor eggyet pukizik utánna pár percig elhalgat.Nagyon vigyázok mit eszek és mégis fáj a kics pocija,sokszor sírok vele énis.Az elején örültem hogy nemlessz hasfájós mint az első gyerekem,de tévettem.Ajálottak nekem a gyógyszertárbe cseppeket Espumisant.Tegnap adtam neki de nem nagy sikert csinált.Köszönöm a válaszokat.
2008. júl. 3. 11:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia

nekem is este 8kor fürdés, utána 2 óra tortúra...Ugyanez, hasfájás. Segít a torna, a has simizése, én mindig ilyenkor hanyatt fektetem, máshogy nem is marad meg. BEszélek hozzá, átölelem, de ki kell várni, amíg elmúlik, nagyon nem tudsz mit tenni.

Én az FLPs Aloe Verea Activátort adom neki, délben kilónként 1 cseppet és este, bevált, kicsit könnyebben mennek a szelek azóta.

Sok sikert és kitartást:-)

lassan 3 hetes baba anyukája

2008. júl. 3. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is így volt, de mára már lementünk 1 : 50 perc alá. Ez most nagy szó. Férjem már órával méri. Így haaldunk szerintem 1 hóanp és kinövi.
2008. júl. 4. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!