Mitől lehet hogy a 2 hetes babám, minden este 8-tól 10-ig sír pár napja? Napközben nincs semmi baj, teljessen nyugott.
Ha a pocija,próbáld naszírozni a hasát órajárásnak megeggyezö ira´nnyl,told fel a lábacska´ját tartsd 15-20 mp-ig,majdeni, engedd le.Ezt egy párszor.Használhatsz meggymagpárna´t,(azt megkell melegíteni,és a pocira.Nem közvetlenül)Tedd az alkarodra hassal lefelé.A feje a könyököd felé legyen.
5 hónapos kislány anyukája.
nem lehet,hogy éhes még este???Próbáltad mellre tenni???
A szelek nem bántják??
próbáld ki az inkacolt.Nekünk segített.
Szia
nekem is este 8kor fürdés, utána 2 óra tortúra...Ugyanez, hasfájás. Segít a torna, a has simizése, én mindig ilyenkor hanyatt fektetem, máshogy nem is marad meg. BEszélek hozzá, átölelem, de ki kell várni, amíg elmúlik, nagyon nem tudsz mit tenni.
Én az FLPs Aloe Verea Activátort adom neki, délben kilónként 1 cseppet és este, bevált, kicsit könnyebben mennek a szelek azóta.
Sok sikert és kitartást:-)
lassan 3 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!