Csődöt vallottam anyaként! Ha előlről kezdhetném, tényleg mindent másképp csinálnék. Más is van így vele, vagy csak én toltam el így?
Nem vallottal csodot!Ugyan mar,ez meg orvosolhato!
Eloszor szedd ossze magad,gondold vegig, hogy milyen napirendje kene hogy legyen es kezd el raszoktatni!Ki kell tartanod,mert az elejen piszok kemeny lesz!A gyerekek kicsik ,de nem hulyek-tehat a te esetedben tudja a babad hogy ugyis azt csinal amit akar,mert rohansz utana.
Tobb elnevelt gyermeknel babsitteltem,szoval tudom milyen nehez...DE ha kitartasz,akkor meg lesz a gyumolcse.Tapasztalatom alapjan a minel kisebb a gyerek annal konnyebb az atszoktatas,viszont nem lehet kivetelezni-ez alapszabaly!
Amikor eves van,akkor eszunk,ha nem ...akkor nem kuzdesz,hanem megvarod mig ehes lesz es ujra probalkozol,de a te jatekszabalyaiddal.Ugyanez vonatkozik az alvasra,az oltoztetesre,stb.
Hidd el ez mukodik,csak nagyon sok kitartas kell az elejen!Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!