Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Holnap reggel felkeltsem a...

Holnap reggel felkeltsem a fiamat korábban?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek ebben a helyzetben. Holnap ünnepeljük anyósom szülinapját. Mivel messze lakik, a férjem húga bejön a városba értünk. Anyósnál délben van az ebéd, ezért a sógórnőm 11re jön értünk. És itt jön a problémám. Az egy éves fiunk általában ilyenkor alszik. Reggel 7-8 között ébred. A férjem azt mondta, holnap keltsük fel korábban és így délelőtt korábban is alszik, 11 órakor már ébren lesz és eltudunk indulni. Szerintetek ez jó ötlet? Ti hogy csinálnátok?
2013. szept. 13. 12:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miért nem kéred meg h jöjjenek értetek hamarabb? H a délelőtti alvást már ott tudjátok megoldani és ne kelljen cipelgetni. Gondolom ha te már meg tudod oldani h a gyereked napi rendje fel legyen borulva ennyit értetek is megtehetnének. Én biztos kérném h amikor reggel felkel a gyerek és meg reggelizig akkor rögtön utána jöjjenek és induljatok el. Így hiába máshol lesz de az idő nem lesz megszakítva a rutinban.
2013. szept. 13. 12:50
 12/14 A kérdező kommentje:
Ott nem tudom altatni a fiamat, már írtam hogy miért.
2013. szept. 13. 13:19
 13/14 anonim ***** válasza:
55%
Ha ennyire macera meg nem lehet semmi megoldás jó akkor ne vigyétek sehova és maradjatok ti is otthon. Most kitaláltad h hamarabb kelted fel sokan nem helyeselték előálltak más ötlettel de semmi sem volt jó. Akkor ezek után szerintem adott a dolog h mit csinálsz! Felesleges volt megkérdezni.
2013. szept. 14. 08:43
 14/14 A kérdező kommentje:

Ötleteket vártam. Most szerinted tehetek én arról hogy nem tudom az anyósomnál elaltatni? Vagy tán arról hogy nem alszik el a kocsiban a fiam?

Egyébként nem keltettem fel korábban. Nemrégen aludt el, így valószínűleg most kel majd felébresztenem, ha indulunk.

2013. szept. 14. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!