Miért csak reggel fél6-6 ig alszik? 16hós
Figyelt kérdés
a fiam eddig jól aludt még attól is hogy fogzik!fél 9kor fürdés 9-negyed 10 alvás! de már fél 6-6 kor felkel és nem alszik vissza.elég neki 9 óra alvás? eddig 10-11 et aludt!próbáltam már bevacsoráztatni de igy sem alszik többet vagy reggel adtam neki meleg tejet de igy sem alszik vissza.de délben már alszik kb 3 órát.ez igy jó? vajon miért állt erre rá?van akinek volt ilyen?2013. szept. 11. 08:08
1/2 anonim válasza:
Kisfiam nemsoká 16 hós, 2 hete beállt a fél 7-7 órai kelésre. Mondjuk én nem bánom, mert így este 8-9 körül már ágyban van.
Próbáld előbb fektetni, ill. napközben mennyit alszik?
Az én kisfiam eddig 12-3-ig 4ig aludt most viszont 10-11 től 1 óráig, néha 2-ig.
2/2 anonim válasza:
Jaj bocsánat írtad h mennyit alszik, próbáld meg h nem délben, hanem előbb lerakod, mint én..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!