Ismerosom kisfia bakterialis agyhartyagyuladasos. Sajnos menthetetlen. Szenved ilyenkor a baba? Faj valamije? (6 honapos)
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 21:31
71/83 anonim válasza:
Sziasztok! Én sem tudom mit írhatnék,pár napja kerestem a kérdést,2x is megnéztem hogy hol van,de nem találtam,mert gondoltam megkérdezem én is,hogy hogy van a Baba. De látom,írtál,és hát sajnos nem jókat :( Én is azt tudom írni,amit az előttem lévő,hogy a remény hal meg utoljára! Erőt a szülőknek,és gyorsan gyógyuljon meg a Baba!!!!!
72/83 A kérdező kommentje:
hihetetlen mennyire rendesek vagytok!koszonunk minden kedves biztatast!hamarosan jelentkezem.udv mindenkinek!
2010. aug. 4. 22:58
73/83 anonim válasza:
Szia!Olyan régen írtál!Van valami jó híred?!
74/83 anonim válasza:
Szia!
Már én is nagyon várom a babáról az információt!
Mindig figyelem, de nem írtál eddig!
Csak reménykedünk, hogy jó hírrel fogsz szolgálni nekünk!
75/83 anonim válasza:
Szia!Olyan régen írtál a Babáról.Van valami-remélhetőleg jó-híred?
76/83 A kérdező kommentje:
sziasztok!azert jelentkezek ujra,hogy elmondjam nektek van egy keves javulas ,naprol napra ....de jott egy uj remeny.jon a kisteso aki remelhetoleg majd megmenti.ossejt beultetessel megoldhato 90% a problema,ezt tanacsoltak az orvosok.majd meg jelentkezek.udv.midenkinek!
2011. jún. 2. 23:32
77/83 anonim válasza:
Ez most elég reklám-ízűen hangzik, de a legjobb barátnőm őssejtes cégnél dolgozik, elég sok reménytelen eseten segítettek már. Nagyon empatikus, őszinte, lelkes és segítőkész (volt hogy adományokból is megoldotta rászoruló beteg testvér/édesanya számára). Ha írsz egy privit, átküldöm az elérhetőségét.
És én is imádkozom a pici mielőbbi gyógyulásáért!
78/83 anonim válasza:
De jó,hogy írtál!És a helyzethez képest pozitív dolgokat(a babáról).Nagyon nagyon örülök az új kis jövevénynek,reméljük minden a legjobban alakul majd!Írj majd még!
79/83 anonim válasza:
Szia!
Hogy van a kisfiu? Segitett a kisteso?
80/83 anonim válasza:
De jó,hogy előkerült a kérdés!Jó lenne tudni,hogyan vannak a gyerekeke?A pici megszületett-remélem minden rendben vele-,tudott segíteni a tesóján?Kislány vagy kisfiú a kicsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!