Ismerosom kisfia bakterialis agyhartyagyuladasos. Sajnos menthetetlen. Szenved ilyenkor a baba? Faj valamije? (6 honapos)
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 21:31
61/83 A kérdező kommentje:
sziasztok!ma voltam a babanal latogatoban,hat nem is tudom...eszik,alszik,nagyon gyengen tartja a fejet,a szemet ritkan nyitja ki,mozogni nem nagyon mozog.hat annyi,hogy el szegenykem de nagy javulas nincs sajnos.multheten volt 1 eves.boraszto!nem kivanom senkinek!jovo heten viszik ismet vizsgalatra akkor meg irok.udv!
2010. ápr. 18. 22:35
62/83 anonim válasza:
Ez igazán szomorú!Szegénykém!A szüleinek is borzasztó lehet!Feltétlen írd meg,hogy mi volt a dokinál!
63/83 anonim válasza:
Szia!
Köszi, hogy írtál a babáról!
Én bízom a gyógyulásában!
64/83 anonim válasza:
Tiszta szívből kívánjuk,hogy mihamarabb gyógyuljon meg a Baba! :(
66/83 anonim válasza:
Szia!
Áprilisban írtál utoljára, és érdekelne hogy van a baba??
Mi lett a vizsgálatokkal?
Hogy érzi magát a kicsi??
67/83 anonim válasza:
De jó,hogy valaki megint kérdezett!Hogy van a Baba,kedves kérdező?
68/83 A kérdező kommentje:
sziasztok!azert nem irtam mert gondoltam feledesbe merult a tema.hat sajnos jo hirrel nem szolgalhatok,szegenykem meg most is nagyon szenved.ulni eggyaltalan nem tud,fejet nem tartja,szemet ritkan tartja nyitva,nyugtalan.gondolom fajdalmai vannak....jarnak gyogytornara ami egy ido utan hozott is eredmenyt de sajnos egy ujabb krizis utan az eddig elert eredmenyek mint karba mentek.sajnos semmi jot nem igernek a doktorok .koszi,hogy erdeklodtok es igerem ezutan gyakrabban irok,ha jot ha rosszat de inkabb jot!udv mindenkinek
2010. júl. 31. 23:32
69/83 anonim válasza:
Szia!
Köszi, hogy írtál a kisfiúról!
Nem is tudom, mit írjak.., inkább csak kívánok magamban sok erőt a szülőknek és kevés fájdalmat a picinek!
Sajnálom!!!!
70/83 anonim válasza:
Istenem!Nekem is sokszor az eszembe juttok!Annyira kegyetlen az élet!Nem is tudom mit írhatnék.Talán azt,hogy a remény hal meg utoljára....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!