Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti milyen "szokatlan" módon...

Ti milyen "szokatlan" módon nevezitek kisbabáitokat? Menet közben milyen neveket kaptak, amiket hirtelen találtatok ki, és rajtuk maradtak?

Figyelt kérdés

2013. szept. 10. 16:34
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
96%
Puci és TöpTöp..:D
2013. szept. 10. 16:36
 2/39 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom mennyire szokatlan kisfiam jellemző becenevei: Cica(nem tudok leszokni róla de már szólt,hogy "Te vagy a cica",engem mindig így becéztek),Törpike,Törpi,Manócska,Töki,Pöttöm,Picur,Bogyócska,Mogyoró,dédik kis Gyönyörűmnek hívják
2013. szept. 10. 16:38
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Cupó, Cupi, Cupika
2013. szept. 10. 16:39
 4/39 A kérdező kommentje:
Jaj,de arik!Nekünk a Gombóc maradt rajta,mert sokszor gombóc alakúra összehúzta magát,mikor ölbe vettük!Olyan ari ezeket olvasni!Cicának mi is hívjuk,de mivel néha még ezt is becézni szoktam,néha cicike lesz belőle... :D
2013. szept. 10. 16:43
 5/39 anonim ***** válasza:
93%
2. vagyok na igen kihagytam Gombóckát,még ma is 2,5 évesen sokszor úgy alszik,hogy hason felhúzza a lábait,kitolja a fenekét,mint egy kis gombóc :)
2013. szept. 10. 16:44
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

Kislányunk pocaklakó kora óta, Mazsola , Mazsi, már 3,5 éves de ez rajta ragadt:)

Kisfiunk pocaklakó neve Bütyi, nála annyira nem használjuk ezt.

Természetesen 1000 féleképpen hívom őket, ha lányka rosszcsont, akkor Lujza vagy Manci, de egyébként a Törpillától, a csillagocskán át a tündérkéig minden.

A Kisfiamat legszívesebben csillagszeműnek becézem, de ezt csak ha kettecskén vagyunk:)

Én nagyon becézős vagyok.

2013. szept. 10. 16:49
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

a miènk szurikàta vagy padlòcirkàlo.

Szurikàta mert 5,5 hòsan pont ùgy ült ès nézett a gombszemèvel.

Padlòcirkàlo a màszàs miatt van egy szobacirkàlò kutyànk is.aki négykézlàb kozlekedik az cirkàlo nàlunk....

2013. szept. 10. 16:50
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
A mi kislányunk még a pociban van, ő Puniella. :-)))
2013. szept. 10. 16:52
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Cica,Szerelmem,Kicsim,Életem,Dudi,Maszat,Maszatmászó,Hercegnő stb
2013. szept. 10. 16:58
 10/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ,mennek a zöld kezek mindenkinek!

Olyan jó ezeket olvasni!

Várom még a válaszokat!

/A Puniellán még most is mosolygok... :D /

2013. szept. 10. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!