Stokke Xplory-t használó anyukák, nem találtátok túl kicsinek a mózest?
Az én fiam extra pici volt, 3 hónapos korig tudtuk használni, nagyon-nagyon pici egy quinny mózeshez képes, mi akkor felraktuk a besafe hordit, és azt tudtam dönteni, igy kényelmes volt .
De tényleg nagyon iciri-piciri :(
Nekem pedig inkább elég kicsinek tűnt, de végül is 5-6 hónapos korig elég. Nekem elég nagy volt a kislányom, de az is igaz, hogy akkor inkább már az volt a gond, hogy semmiképp nem akart feküdni, hasra feküdt benne, úgy nézegetett kifele, amíg ki nem cseréltem az ülő részre.
Amíg hideg volt, azért tűnt kicsinek, mert középen be van vágva hogy elférjen a tartórúd, és a lábát kétoldalt be kellett igazgatni a vájatokba, igaz nem vettem gyári lábzsákot, és több réteg takaróval ügyeskedtem. Szóval, ha belegondolok, nem túl kicsi. De lehet hogy utólag nem venném meg, ha pl. az első 2-3 hónapra tudnék szerezni máshonnan egy babakocsit, mert azután elég a másik ülés is, az is nagyon jól hátrahajtható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!