Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet abból valami baja a...

Lehet abból valami baja a babámnak, hogy néha nem vagyok otthon, amikor ő már alszik?

Figyelt kérdés
Nyolc hónapos a fiam. Apuka nincs. Anyukámmal lakunk. Nemrég sikerült valakivel megismerkednem, és néha elmegyünk este kicsit szórakozni, vagy csak simán beszélgetni. Amúgy ha napközben találkozunk, akkor a pici is mindig velünk van, de azért néha szeretném, ha jutna arra is időnk, hogy kettesben beszélgessünk, megismerjük egymást. Nagy baj az, hogy amikor már a picit elaltattam (átalussza az éjszakát és nem szopik már), akkor néha elmegyek otthonról? Persze anyukám otthon van, de végülis a babának nem tűnik fel, hogy én nem vagyok ott, hiszen amikor elalszik, még ottvagyok, és mire felébred, már szintén otthon vagyok.
2008. júl. 2. 18:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem, miért szólnak hozzá olyan emberek, akiknek a kérdésben szereplő élethelyzetről elképzelésük sincs?

Szerencsés, hogy vele nem történt ilyen, de még történhet. Mindenkit átverhetnek, és attól még, hogy egy kapcsolat nem sikerült, nem lesz rosszabb senki; nem kéne ismeretlenül ítélkezni. Vannak olyan férfiak, akik ígérgetnek, el is veszik a nőt, majd elhagyják a gyerekkel együtt.

Kedves kérdező, szerintem semmi baja nem lesz a babának, örülj, hogy anyukád tud segíteni. El tudom képzelni, hogy pici gyerekkel nagyon nehéz lehet újrakezdeni, de jogod van a boldogsághoz, és a kisfiadnak is jobb lesz, ha sikerül egy "új apukát" találni neki, akiben több a felelősségtudat, mint az igaziban. Sok sikert!! :)

2008. júl. 5. 08:48
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Nem lesz tőle semmi baja, menj csak nyugodtan. Ha egyszer alszik, akkor neki teljesen mindegy, hogy te mit csinálsz, pláne, ha úgysem ébred éjszaka. Ha a nagymamával együtt éltek, akkor biztosan őt is megszokta annyira, hogy ha mégis felébredne, akkor ő is meg tudja nyugtatni. És a babádnak is az az érdeke, hogy férgi legyen melletetek, főleg, hogy kisfiúról van szó. Nagyon jól teszed, hogy nem zárkózol be és nem a sérelmeidet dédelgeted, hanem mersz nyitni. És nagyon nagy szerencse, hogy találtál magad mellé párt, így is, hogy baba van, aki még igencsak kicsi. Sőt, így a legjobb, hogy még ilyen pici korában ismerik meg egymást.

A "kedves" válaszíró pedig, aki ilyen értékes válaszokkal örvendeztet meg, hát inkább ő az, aki unatkozik, ha ennél jobb szórakozása nincs. Valószínűleg nincs gyereke, fogalma sincs, hogy egy anya, aki otthon van, a legkevésbé sem unatkozik, viszont az biztos, hogy hiányzik mellé a társ. Bár ha ilyen a stílusa, akkor nem is valószínű, hogy lesz neki gyereke, vagy férje, mert az ilyen emberek egyszerűen elviselhetetlenek. Azt hiszi, majd ő megmondja a frankót, közben meg csak közönséges és bunkó.

2008. júl. 5. 13:23
 13/15 anonim válasza:
69%

Persze, add alá a lovat, gratulálok, fogjatok kezet. Te is ilyen kötözködő barom voltál aki azon élvezkedik, hogy mást szórakozásból idegesít? Ehhez nehéz társat találni.

Biztos meg kellett volna dícsérni a parasztot amiért ilyen vicces beszólásokkal gazdagítja az oldalt. Ehhez lejjebb kéne adni a színvonalat, amit azért annyira nem kéne. Nekem nem kell a paragrafusokat idézgetned. Ezt inkább tedd meg a szerelem, szex témakörben ahol a 15 éves picsák a 25 éves barátjukkal való kúrásról kérdezősködnek. Oda tedd be, hogy ezt bünteti a törvény, és elviheti a barátjukat a rendőrség, vagy az apját viszik el maradandó kárt okozó súlyos testi sértésért, aztán csodálkozik.

2008. júl. 13. 16:16
 14/15 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező!

Én is egy "itthon unatkozó szánalmas kismama" vagyok. Nem is akarom minősíteni azokat a hozzászólásokat amiket tényleg el sem kellett volna olvasnom, valóban nem voltak hasznosak,hanem csak simán válaszolni szeretnék.

Én 21 évesen szültem a kislányomat, most 7 hónapos. Férjemmel hála az Úrnak külön lakásban élünk szüleinktől, ami a sajátunk. Férjem dolgozik, diplomázik... DE ALIG VÁROM, HOGY KISLÁNYOM, AKIT NAGYON SZERETEK, ÁTALUDJA AZ ÉJJSZAKÁKAT, ÉS MEGHÍVHASSAM MAGUNKHOZ AZ ANYUKÁMAT, HOGY LEGALÁBB EGY ESTE NYUGODTAN LEHESSEK A FÉRJEMMEL!!!

És tuti nem lesz semmi baja! Ha felébred, és nem vagyok ott anyukám megpuszilja, megsimogatja hogy megnyugodjon, és édesen alszik majd tovább... Tudni fogja, hogy biztonságba van.

Kívánom, hogy találd meg te is az igazit! (Ja, :-) és én is írok naplót, pedig külön háztartást vezetek 2 éve...)

2008. júl. 14. 21:32
 15/15 anonim ***** válasza:
2008-07-03 00:26 jó vagy!
2010. júl. 24. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!