Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Túl nagy ügyet csinálok...

Túl nagy ügyet csinálok belőle? Egyszerűen alig bírok/merek elszabadulni a kisbabám mellől.

Figyelt kérdés

6 hónapos. Az is gondot okoz, hogy beüljek az autóba és bemenjek a városba megvenni pár cuccot és elintézni a dolgaimat(nőgyógyász, gyógyszertár és hasonlók).

Nem bírom rászánni magam és totál ideg vagyok, hogy nem én vagyok vele, ha netán sír. Amúgy elvan anyukámmal, de többször volt már, hogy sírt és nyűgös volt.

Oltári nagy szervezést tudok csinálni belőle..."Oké, anyu akkor ekkorésekkor gyere, addig megetetem, itt van ez és ez, ha pelust kell cserélni, vagy ha szomjas vagy ha játék kell stb...Sietek, egy óra múlva jövök, hívj ám, ha van valami!"

Túlzás?

2009. nov. 2. 21:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is túlzás! De valószínűleg erre te is rájöttel, különben fel sem merült volna benned a kérdés. Úgyhogy igazad van, túlzásba viszed az aggodalmat. Mi van akkor ha anyukádnál is sír vagy nyűgös? Gondolom ha te vagy vele, akkor is előfordul ez. Meg hát valószínűleg azért el fogod engedni később is a nagyszülőkhöz nyaralni vagy csak egy délutánra. Akkor nem lesz gond, csak mert már nagyobb?
2009. nov. 3. 08:31
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Szerencsére nem estem bele ebbe mert egész kicsinek is volt töllem távol. Nem vagyok annyira aggodó típus. 1 éves lányka.
2009. nov. 3. 09:39
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
tökmindegy, hogy ki mit válaszolt, jött a nagyokos lepontozó... de pontozás helyett talán inkább a véleményedet mondanád el.. vagy lehet, hogy nem tudsz írni?
2009. nov. 3. 09:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak számomra.
2009. nov. 3. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!