Hogyan szoktassam le a 9 hónapos babámat a csapkodásról és a karmolásról?
Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 13:40
1/5 anonim válasza:
Szia!Kisfiam szintén csapkodásos időszakát éli :) .Ilyenkor megfogom finoman a kezét és elmondom neki,hohógy "nem" vagy "nem szabad".Néha könnyes lesz a kis szeme...de muszáj erélyesnek lenni,hogy megtanulja,mit szabad és mit nem.
Leszoktatni valószínűleg nem is lehet,de próbálkozom!
2/5 A kérdező kommentje:
En is ezt szoktam csinalni, egyelore semmi eredmennyel. De kitarto vagyok.
2009. nov. 2. 14:26
3/5 anonim válasza:
Szoktasd rá, hogy simogasson inkább. Ne csak azt mondd, mit nem szabad, hanem azt is, hogy mit tehet inkább helyette.
4/5 anonim válasza:
Nálunk, 13 hónaposan még mindig megy a csapkodás - ha engem csapkod, akkor rászólok, hogy csak simi, simogatás van, nincs ütögetés. Magát is csapkodja, a fejét, még nem tudtam rájönni, hogy miért. Akkor is rászólok kedvesen, hogy csak simi van. Még nem szokott le teljesen erről, de mintha ritkábban fordulna most már elő.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez a resze is megvan. Marmint a simogatas...Remelem hamarosan osszerakja a kis fejeben a dolgokat.
2009. nov. 2. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!