Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktatjátok le a csapkod...

Hogy szoktatjátok le a csapkodásról babátokat? (9 hós)

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 15:04
 1/4 A kérdező kommentje:
ill. már most jó irányba vezetni hogy , inkább simogasson minthogy csapkodjon...
2010. aug. 5. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:

ha csapkod, megfogod a kezét, rá nézel, és mondod, hogy ezt nem szabad!és megmutatod neki, hogy így szabad" simi-simi"

Ha nagyon nem akarja abba hagyni, és már sokszor figyelmeztetted,akkor szerintem, rá lehet csapni egyet a kezére...

2010. aug. 5. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért szerintem még nem kell a kezére csapni,mert akkor még jobban fogja csinálni.A gyógytornász azt mondta nekem,hogy azért csapkodnak,mert nem alakult ki a finom mozgás náluk.És lám igaza lett,holnapután leszünk egy évesek és tegnap óta már simogat.Eddig a testvérét finoman ütögette mindig,de simogatásnak szánta.De természetesen előző hozzászólóval egyetértek,meg kell fogni a kezét,mondani,hogy nem szabad és megmutatni,hogy simi-simi.
2010. aug. 5. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos az enyém is csapkod, 1 éves, de ettől függetlenül simogatni is tud, szóval a kettő nem zárja ki egymást. Az enyém akkor csapkod, amikor nem tetszik neki valami. Én sem tudom hogy szoktassam le, már elmondtam neki ezerszer hogy nem szabad, csúnya dolog, a buta babák csinálják ezt, simizni lehet csak, anyának fáj, stb stb, de mindhiába :( megütni nem fogom
2010. aug. 5. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!