1 év körüli babátoknak hagyjátok mindig "összeborítani" a lakást? Vagy inkább rendre szoktatjátok?
17 hónapos lesz
CD-ket, DVD-ketnem engedem neki kipakolni, amúgy a ház úgy néz ki mint egy csatatér.
Este,elpakolok, vagy megkérem a nagyfiamat
Szintén mindehova felmászik, rámolásban most a vasaló előszedése a sláger.
Ha rászólok, hogy jöjjön le a galériaágy létrájáról, csak néz rám és vigyorog:-))))
Szerencsésebb eset, ha csak a bátyja szobájában a játékokat pakolja.
Amikor elfelejtem becsukni a fürdő ajtaját,akkor a testápolómat rendszeresen beledobja a kádba.
Udvaron a kutya vizét borítja rendszeresen ki, ott anyira nem tud mit szétpakolni:-))))
Mostanában a seprűt szokta hurcolászni.
Én hagytam, utánna mindent vissza raktam, de 1 óra múlva megint kezdte. Most 17 hónapos, szétpakol, majd kezd kicsit vissza pakolni! Labdákat a vödörbe, vormabedobot a dobozába, babakocsi mindent bele dobál. Konyhaszekrényt ruhásat még úgy hagyja.
Ahová felmászott mint pl. Kanapé háttámlája ablak, mindig rászóltam levettem, most ha rászólok hisztizik de nem mászik fel már megérti hogy a nem az nem.
Most ismerkedik mindennel, egy egy teflon sütőt megfogott azzal sétált, most kus kosarába pakol és azzal megy.
Lassan tanul a pakolásból ő kirámol te vissza és így tanulja meg hogy ide oda kell lehet pakolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!