Milyen ajándékot kapott a babád az első szülinapjára?
Nálunk hamarosan jön az első szülinap és lesz közte olyan is, amit én szeretnék csinálni: kis hangszereket vettem neki (síp, kis cintányér, rumbatök, kasztanyetta, stb) és ezeknek egy tárolódobozt szeretnék valahogy kidekorálni- valami hangszeres mintával. Meg vettem egy sima, fehér kis bady-t és azt is valami textilfestékkel kifesteném, passz még, hogy mivel (lehet, valami első szülinapos dologgal). Karácsonyra is kézzel hímzett kis rugit kapott tőlem - hímezni nem tudok, de jött az ötlet és netről az alapokat elsajátítottam, két sírás között azt hímeztem minden "szabad" időmben :) De végül elkészült időre!
Kis tányérkészletet fog még kapni, amit "örök" darabnak érzek, tehát még jó pár évig használni fogjuk, talán megmarad emléknek is majd. Könyveket is nagyon szereti, azt is fog kapni.
Triciklit kapott,textil könyvet és rongybabát,meg én sütöttem neki tortát.
Kézzel készített ötletre most az jutott eszembe,hogy lehet hajtogatni madarakat és abból lámpára mobilt készíteni.
Elsőnek meg valóban csak annyit tudok mondani,hogy némi kreativitással,akár wcpapír gurigákból,színes papírból,műanyag kupakokból,flakonokból,rongyokból,újrahasznosítással remek játékokat lehet készíteni,csak körül kell nézni.És igen ha internet előfizetés nem lenne,abból azért kijön a betevő és a gyerek ajándéka.4,5 éves kislány és 32 hetes pocaklakó kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!