Mi a jobb a babának: a 27 fok fölötti levegőtlen hőség a panelben (nem szellőztetnek) vagy ha azért jár a levegő?
Mi május végén jöhettünk haza,és ritkán volt csukva az ablak.Arra mindig odafigyeltünk,hogy ne legyen nagy huzat.Meg a kiságyat a szobának arra a részére tettük,ami kiesik a légmozgás irányából.
Aztán szépen fokozatosan hozzászoktattuk.Azért a kivitellel várj egy kicsit.Mondjuk olyan 9-10napos koráig.Szülés után 4-5 nappal te sem leszel járkálós kededben még.
köszi az egyetértő válaszokat.én is úgy gondoltam , ha már a meleg ellen nem tehetünk legalább járjon a levegő.nyilván nem fogom a huzat közepére fektetni.
egy olyan helyen van a kiságy, ahol nem is mozog a levegő.már sok ismerősömet megkértem, nézze meg érez-e ott huzatot.nem.szóval jó helyen lesz, szellőztetni is tudok majd.
Amíg a NAP nem éget oda, addig lehet szellőztetni az idők végezetéig is, de mikoris a legártalmatlanabb sugár is odaér ablakot teljesen bezárni, és a redőnyt teljesen leengedni (full fényzárásra). Így mondjuk 18C-ról 6-8 óra alatt felmelegszik a helyiség 20-23C-ra.
!DE HA A REDŐNYT LUKACSOSRA HAGYOD, ÉS MÖGÖTTE AZ ABLAKOT NYITVA VAGY BUKTATVA HAGYOD AZ EGÉSZ SEMMIT NEM ÉRT! HA AZ ABLAKOT BE SEM ZÁROD NEKED ANNYI AKKOR MINIMUM 30C. AZ MÁR TÉNYLEG VESZÉLYES! MANAPSÁG, HOGY NYÁRON ÁRNYÉKBAN 38C. EZ GÁZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!