Van olyan Anyuka itt akinek nem ment vissza a hasa a szülés után még 6 hónappal sem?
Csak azok írjanak akiknek nem ment vissza!
A " már a kórházban olyan lapos volt a hasam, mint terhesség előtt" válaszokra nem vagyok kíváncsi!
Szülés után még ha hízott is az ember terhesség alatt, mégis a nagy hasat legnehezebb eltüntetni, pedig nekem szerencsés alkatom van, mert szülés után egy héttel felvettem a rendes farmeromat.
Most 19 hónapos a lányom, de még mindig van egy kis hasam. A régi nadrágjaim szorítanak derékban kicsit. Szerintem ez már így is marad, pedig már szülés után 1 hónappal visszafogytam az eredeti súlyomra. Most meg hogy tervezzük a 2. babát utána gondolom még rosszabb lesz a helyzet és terhesség után még nehezebben megy vissza a hasam.
4-es vagyok, ezt a kérdést most tettem ki.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Szia!
Én az első babámnál 35kg-ot, a másodiknál 33kg-ot híztam, 1 év van köztük, mindkettő császár. Gondolhatod, milyen nagyon csúnya volt. Nem hogy 6 hónappal, de sokkal utána is. Akkori védőnőm is ezzel küzdött, így nagyon sok tapasztalata volt ez ügyben. Pl szőlőmagolajos, borsmentás vagy chilis testápolóval kente, és ezt naponta 3x. (50ml testápoló, 20csepp chili olaj, 25csepp szőlőmagolaj). Fél óráig masszírozta ezzel a keverékkel. Miután kiderült, hogy nem allergiás rá, jó vastagon bekente, bemasszírozta, és hastekercselő fóliával betekercselte. (ez nem túl drága, neten is sok helyen kapni)
Ezt naponta már csak 2x, de lehet többször is. Izzad a bőröd alatta, feszesíti, és segít gyorsabban elhalványítani a csíkokat.
Mellette minden nap 30perc hasizomgyakorlat.
És nem reklámozni akarom, de Norbi diéta. De gondolom bármilyen logikus diéta is megfelelhet.
Így 6 hónap alatt teljesen eltűnt a hasa. Az eredményén felbuzdulva én is kipróbáltam. 40kg-ot adtam le, és 50-es méretről 42-esre fogytam. Azért kellett az 50-es,mert akkora hasam volt. Viszont fél év múlva ha nem lennék szégyenlős, akár haspólót is húzhattam volna.
És nem tudom, hogy ennek köszönhető e, de a 3.terhességemnél -11kg-val zártuk a szülésnél a mérleget, -19kg-mal,mikor hazajöttünk. A 42-es ruháimba simán belefértem, és egy kis puffadást leszámítva (ez csak a császár miatt volt) nem volt hasam. Azóta találkoztam a védőnőmmel is, (már nem hozzá tartozunk) megszületett a 2.babája, és neki sem volt csak +2kg-ja, és nem volt hasa.
Most a 4.babámat várom, eddig egy dekát se híztam. 38hetes vagyok.
Csak azért írtam le a végét is, hogy mekkora különbség volt előtte a terhességeknél és utána. Szerintem érdemes kipróbálni, vesztenivaló nincsen. Hisz diétázni úgyis diétáznál, tornázni úgyis tornáznál, ami meg a kencével és a hastekercseléssel van, nem olyan sok plusz idő.
Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!