5-6 hónapos babátokat mennyi ideig hagyjátok tv-t nézni?
Figyelt kérdés
A kisfiam most már kezdi élvezni a tévézést :) bár persze még nem ért belőle semmit, de már huzamosabb ideig lekötik a színek meg a zenék, jókat nevetgél, magyaráz a mesék közben. Őszintén szólva ilyenkor nincs kedvem kikapcsolni, és van, hogy akár fél órát is ül előtte a pihenőszékében. Szerintetek ez káros? Mi a véleményetek, tapasztalatotok?2013. szept. 3. 17:44
11/14 anonim válasza:
Délutánonként be szoktam kapcsolni a tv-t, de szerencsére nem köti le a lányom, odanéz, tudomásul veszi, aztán játszik a játékaival, de direktbe nem tenném le elé, vagy nem hagynám bekapcsolva, ha érdekelné.
Több ismerősöm is van, ahol megy a mesecsatorna egész nap, semmi bajuk nem lett a nagyobb lányoknak, bár lehet ez is később derül ki?! Ki tudja...
Jöhet a lepontozás :)
12/14 anonim válasza:
Jöhet a lepontozás, de ha valami sürgős dolgom van pl. csöngetnek vagy telefon jön, ott szoktam hagyni, de adok a kezébe játékot, inkább azzal van el.
13/14 A kérdező kommentje:
Nálunk sem úgy kell elképzelni, hogy ül a tévé előtt, és közben semmit nem csinál.. pár percig leköti, aztán játszik, utána megint odapillant, majd megunja, megint játszik... hát, lehet, hogy ez valami borzasztó dolog, de én nem biztos, hogy ki fogom zárni a tévét az életéből. És egyébként akkor vettem észre, hogy felfigyel rá, amikor már minden kifogyott a tarsolyomból, hogy megnyugtassam, amikor nagyon nyűgös.
2013. szept. 4. 09:31
14/14 anonim válasza:
Az előző vagyok :Érdeklik a színek és a mozgás azért szeretik nézegetni. Szerintem nincs abban semmi rossz, csak itt olyan szülők vannak akik azt hiszik minden nap többször ezt csinálja a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!