20 hónapos babának miért fordulhat rosszra az alvása?
Figyelt kérdés
Eddig sem volt nagy alvó, de azért voltak átaludt éjszakáink, sőt inkább több volt az átadult, mint az át nem aludt éjszaka. Egy hónapja azonban minden egyes éjjel kel, nem sír, csak hív engem. Ilyenkor kiveszem, megcirógatom, de ha a kiságyba visszateszem, ordít, ha magamhoz veszem, akkor egy-másfél órás forgolódás után visszaalszik mellettem.2013. szept. 3. 13:43
1/2 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet a 19 hónapos fiammal, már 2 hónapja kezdődött és nálunk sajnos azért alakult így mint kiderült mert éjszaka érte egy kisebb trauma amikor az apukáját mentő vitte el és sokáig mindig ugyanakkor felébredt és csak mellettem nyugodott meg, ő is csak az ágyában tud elaludni de éjszaka csak mellettem nyugszik meg, mostanában van hogy reggel 6-ig is az ágyában van de ez ritka 2-6 között hív engem szerintem most már csak megszokásból sajnos,a szobájában is lett egy ágyam és ott alszunk tovább reggelig,tudom hogy nem ez a legjobb megoldás de nekem az a legfontosabb hogy megnyugodott és már nem riadtan sírva ébred.Tudom nem sokat segítettem de esetleg nálatok nem történt valami ami kizökkentette?
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm válaszod! Nálunk ilyesmi nem történt szerencsére, de az ébredések azóta is állandóak sajnos. Nincs egyetlenegy átaludt éjszaka sem. :-(
Remélem az apuka jobban van már.
2013. szept. 5. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!