3 hónapos a kislányom nagyon rágja a kis öklét elő fordulhat hogy máris jön a foga?
nem még nem :)
a nyálzás a rágás eltart jó pár hétig . sirdogálhat is mert fáj neki de a konkrét fogzást amikor az inyét áttöri a kis fog nem is veszitek észre majd jóesetben.
ez is egy stádium jelzi hogy elkezdődött valami de még nem aktiv fogzás.
A babáknak a kezük a mindenük. Ilyenkor még nem tudnak igazán mozogni, nem tudják mivel lefoglalni magukat, viszont a kezük mindig kéznél van egy-egy rágcsálásra. :)
A fogzás is lehet, hogy korán jelentkezik, de a kéz alapvetően fontos eszközük/játékuk a babáknak, a rágcsálás pedig a legérdekesebb tevékenység fogzás nélkül is.
Lányom 2 hónaposan kezdte rágni a kezét, öklét, és az első fog 8 hónaposan bukkant ki.
Szia!!!Nekem a nagylányomnál 2 hónaposan jelentkezett az ökölrágás,de az első 2 fogacska 5 hónaposan,egyszerre bukkant elő.A másik lánykám most 7 hetes,már 3 napja rágja az öklét,eddig azt hittem,talán éhes maradt szopcsi után,de nem nyűgös,nem sír,így maradt nekem is az a gondolatom,hogy most fedezte fel,és mivel nem cumizik,ezzel nyugtatja magát.
De egyébként nekem is van ismerősöm,akinek a babájának már 3 hónaposan foga volt:-)További boldog babázást kívánok!!
Az én pici lányomnak már 3,5 hósan 2 foga volt, most 5 hónapos, 4 van neki...
Szerintem nem szabad kizárni a dolgot... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!