Van valakinek Ferrari gyerekülése? Az alábbiak közül melyiket lenne érdemesebb megvenni? A kislányom most 8,5 hónapos.
2012. máj. 2. 08:20
1/9 sumergo válasza:
Mi is néztük ezt az ülést, de nagyon fapados mindkettő, így nem ilyet vettünk.
2/9 sumergo válasza:
Mi is néztük ezt az ülést, de nagyon fapados (mindkettő), így nem ilyet vettünk.
3/9 A kérdező kommentje:
Eddig csak a neten néztem, élőben biztos más
2012. máj. 2. 08:59
4/9 anonim válasza:
Nekünk másmilyen fajta ülés van, ezért bocsi hogy beleszólok. Szerintem a 0-18-ast vegyétek, a 9-36-ost semmiképpen. Egyrészt mert a babátok még csak 8,5 hónapos, még nagyon kicsi ahhoz, másrészt szerintem a 9-36-os ülések túl nagy korcsoportot ölelnek át. Gondolj bele, hogy lehetne teljesen biztonságos egy ülés egy 10 kilós és egy 30 kilós gyereknek?
Itt egy cikk, szerintem érdemes elolvasni:
5/9 anonim válasza:
nekünk az első van és tök durva mert 5 éve vettünk pesten és akkor 45.000 volt.
6/9 anonim válasza:
előző voltam és egyébként megvoltunk elégedve vele.
7/9 sumergo válasza:
Nem lehet, hogy akkor még jobb anyagból készült? Mert most tényleg nagyon kemény az egész, semmi kipárnázás nincs benne. Van a kemény műanyag ülés, és rajta csak a huzat (kb. 2 mm vastag), minden kipárnázás nélkül!
8/9 anonim válasza:
húúú akkor azért! ez szivacs nem kemény hanem igen is elég jó puha. akkor valószínű ezért az árkülönbség :) valószínű akkor még most is lehet ilyet venni.
9/9 A kérdező kommentje:
Végül egy Touragoot vettünk. Remélem beválik. A Ferraris tényleg elég kemény volt.
2012. máj. 7. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!