Akiknél kb 2 év volt a gyerekek születése között, sok nehézség volt? Melyik a legnehezebb időszak?
Ha rájuk nézek amikor együtt vannak, játszanak, szeretgetik egymást, hogy is mondjam, túl csordul a szívem.
Lesznek nehézségek is, nálunk az volt a legrosszabb amikor mindkettő egyszerre volt beteg, pl hányós-hasmenős, vagy influenza, akkor én is sírtam velük..
Féltékenység nálunk nem volt,amióta a kicsi helyzetet változtat talán azóta egy kicsit.
Én ott szúrtam el, hogy nem alakítottam a nagyhoz a kicst, próbáltam, de mivel a kicsi etetése igen körülményes volt, feladtam.
Egyébként pedig én bármikor bevállalnám a harmadikat, csak a körülmények miatt nem lehet..
Ja még annyit, hogy nekem a legnagyobb parám az volt -onnantól kezdve, hogy megtudtam úton van a tesó-, hogy tudom-e egyformán szeretni, őket, tudok-e egyformán adni nekik mindent..
Most már túl vagyok ezen:) Mert tudom:)
Szerintem az a nehéz, amikor a pici elkezd mászni és elveszi a nagyobb játékait, lerombolja azokat, széttépi, stb.
Tehát kb 7 hóstól 1 évesig nehéz. Előtte csak fekszik, utána meg már megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!