Éjszakára nem lakik jól a babám, mit adjak a cici mellé?
a tápszeren kívül gondolom más lehetőség is van...
6 hós
Nem stagnál teljesen jól fejlődik,csak ha már 3 hónapot végig aludt,gondolom most nem elég neki.
honnan tudod, hogy éhes, korog a hasa?
növekedési ugrás, mozgásfejlődés, fogzás, bármi egyéb.
nincs olyan, hogy gyenge a tejed, ez hülyeség!!!
szoptasd gyakran, éjjel is. ha eddig nem adtál, ne adj neki tápszert, tejpépet sem.
ne attól aludjon, mint aki fejbe vertek, hogy emésztenie kell azt a cukros vackot.
ha hetekig stagnál a súlya, akkor utána esetleg gondolhatsz arra, hogy éhes. de van, aki pont ilyenkor inkább éjjel eszik sokat, mert nappal mozog, nézeget, stb...
Felteszek egy nagyon egyszerű kérdést és olyanokat kombináltok hogy csak pislogok...súlyfejlődés meg mit tudom én.
Annyi hogy este felkel,igen mert KOROG A HASA,mint ahogy azt fent is leírtam.
Nem úgy cicizik mint eddig,nap közben elég neki,de estére már nem,gondolom kevesebb a tejem már.
Fél évesen mi a jóégnek adjak neki tápszert már?Nem is javasolják,erről beszéltem a védőnőmmel is.Ilyenkor már a tejpépet szokták felírni.
2 hét múlva megyünk tanácsadásra,mondom addig hátha van valami gyors megoldás...pl bébikaja utolsó előtti etetésnél,vagy keksz,vagy babapiskóta vagy mit tudom én mi,ami jobban eltelíti hogy tudjon aludni.
Nem magam miatt akarom hogy aludjon egész éjjel,hanem gondolom nektek se jó mikor arra keltek hogy kihallatszik úgy korog a hasatok.
Szerintem ennek senki köze a súly gyarapodáshoz meg a fogzáshoz se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!