Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Járókát vagy habtapit vegyünk?

Járókát vagy habtapit vegyünk?

Figyelt kérdés

Habtapiból nagy felületet tudnék biztosítani a nemsokára kúszó, mászó gyerkőcnek, a vastgsága is elég lenne télen, h. ne fázzon fel.

Viszont a járóka adna egy biztonságérzetet, h. ha beleteszem, nem tud elkalamolni, amíg én odakint a jószágokat ellátom. Biztos nem fázik fel télen benne, viszont kicsi a hely, amit nyújt. a kettőre egyszerre sem keret, sem hely nincs.

2013. aug. 30. 09:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyesmi

2013. aug. 30. 10:09
 12/19 A kérdező kommentje:
én sem értem egészen, de nem retteghetek mindentől és nem lehetek mellette minden pillanatban.
2013. aug. 30. 10:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia! Mi összecsukható járókát vettünk annak idején! Kár volt, mert a kislányom nem volt el benne! Ott nem tudott úgy felülni, felállni, mint a kiságyban, mert ugye a kiságy az rácsos.
2013. aug. 30. 10:51
 14/19 A kérdező kommentje:
köszi. fát szeretnék!
2013. aug. 30. 10:53
 15/19 anonim ***** válasza:
A mienk is ilyen volt, mint a képen. Femkeret van a szab szívás réteg alatt, az a kerete. Nem volt lecsiszolva rendesen a fém, igy történt a baleset. Mondom, nem volt sulyos, csak rémisztő a rengeteg ver miatt es a gyerek sem élvezte az injekciót....
2013. aug. 30. 11:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Szia! NEkem Fa Járokám van semmi baja benne a gyereknek. Imád benne lenni tele van játékkal és abból még a kutyánkat is pesztrálhatja:D Én meg értem akik azt irták beverheti magát benne a gyerek ez igz van, de a kiságyban is hisz az is fából van!És gondolom a kedves kérdező nem úgy gondolja ,hogy egész nap abba lenne a baba hanem amikor valami dolga van. Én nagyon szeretem ,hogy van nekünk mert tudom csinálni a dolgom és rátudok nézni és a kutyát se kell összevissza csukdosnom mert azért ha nem járókában lenne a baba akár hogy bizok a kutyámban nem hagynám még őket kettesben! DE a legjobb ha rálátsz közben a picire de ha nem mellé teszel egy baby őrt és ha már kicsit úgy nyikkan a baba már tudsz is futni hozzá.
2013. aug. 30. 11:56
 17/19 anonim ***** válasza:
De szerintem ahány anya és gyerek annyi vélemény hisz a picik nem ugyan olyan aktivak pl a bnőm kislányát nem tudnád bele tenni egy fa járókába neki hálós van de kb ő dühöngőnek használja:D utolsó voltam
2013. aug. 30. 11:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Én vettem habtabit és 2 féle méretű járókát. A járóka nem jött be, pontosan meg tudom mondani, hogy a Fiam 12-15x volt benne. És maximum 10percet. A legtöbb gyerek utálja, mert korlátozza a mozgásban. Persze van olyan ismerős Anyuka aki erre nagy ívben tesz, belerakj a járókába, hogy ne kelljen a gyerekre figyelni.

Én azt mondom, hogy vegyél habtapit és ha ki kell menned, rakd bele a kiságyába és akkor nem kell járókát venned! A habtapi nagyon jó lesz ha elkezd mászni meg játszani!

2013. aug. 30. 12:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekünk babakarám van, azzal elkerítettünk egy jó nagy, biztonságos részt a nappaliban, és itt habtapit raktunk le. Szerintem ez nagyon jó megoldás, mert így a baba nem érzi magát bezárva, jó nagy tere van, de nem fér hozzá a veszélyes helyekhez. Mondjuk én itt sem hagytam egyedül, általában én is ott voltam vele a nappaliban a karámon belül.
2013. aug. 31. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!