Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen habtapit vegyünk?

Milyen habtapit vegyünk?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de egy csomót végigolvastam és nem találtam rá választ, hogy valaki talált e olyan habtapit, amelyik vastag, jó minőségű és nincsenek benne kicsi darabkák? Nekünk Auchen-es van (10 db-os, sajnos állatfigurás, kaptuk)Már kiszedtem a kicsi szemeket, meg amit be tudna kapni 5 hós babánk, de nagyon szereti csócsálni. Szeretnék valami jobb minőségűt venni, ami biztos nem szakad el. Szegeden lakunk, (itt van Faktum, Micimackó, Brendon Babaáruház)
2010. júl. 3. 07:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi vettünk a tescoban szürke habtapit, a sportosztályon lehet venni. Azt használtuk eleinte. Aztán mikor nagyobb lett, számosat,betüset vettünk neki, még most is azt használjuk a szobájában szőnyeg helyett, a szürkét pedig kintre a medence alá,köré. Ha olyat veszel amiben vannak apró részek, a hátulját ragaszd le széles celluxal, akkor nem tudja felszedni. Kaptunk két állatosat, azokat én így oldottam meg.

Még én is alig tudtam kiszedni, nemhogy Ő... :o)

Amúgy szokott lenni penny-ben is akció, ritkán, de jó áron. Tescoban is most volt, de neten is sokféle van.

2010. júl. 3. 07:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. ezeknek olyan a minősége, hogy nehezen tudja elrágni? Én igazából attól félek. az állatosból nagyon szépen ki lehet szedni a kicsi részeket, elraktam egy fiókba:) A nagyobb részeket meg szereti kiszedni, ez Neki a játék.
2010. júl. 3. 07:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én sportboltot javaslok (PL. Decathlon), ahol tornához vagy gépek alá árulnak nagyobb kb 50x50-es négyzetekből állót. Ez vastagabb, és nem is tudja szétszedni :) Nekünk ez vált be.
2010. júl. 3. 08:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnézem!
2010. júl. 3. 08:17
 5/9 anonim ***** válasza:
A hátulját össze tudod ragasztani széles celluxszal, így nem esnek ki belőle a darabkák. Legalábbis a fiamnak az a legjobb játéka, hogy hajtogatja meg a szélét rágja. Volt, hogy teljesen átdugta rajta a karját, a hal forma merőlegesen állt a keretére, mégsem esett ki egyetlen darabja sem :o)
2010. júl. 3. 11:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekünk a Tescos számos tökéletesen megfelelt, nincsenek benne apró darabok, és a 10 db-os volt 1400 ft.

Lányom 1 éves, de még most is csócsálja, de soha nem szakadt le belőle egy darab sem.

2010. júl. 3. 11:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Közben elszaladtam és megnéztem a szegedi Faktum Babaáruházban. Vettem olyat, aminek nem puzzle a közepe, egyben van és mesefigura van ráfestve, a másik oldala meg sima. Nagyon jó vastag, sokkal vastagabb, mint az állatos, ami van. 3200 volt a 10 db. nem volt olcsó, de ez legalább nem áll apró részekből.
2010. júl. 3. 12:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Amit te vettél annak egy baja lesz később az hogy nehezen lehet mászni rajta mert nagyon csúszós a felülete.És amikor pont tanulni fogja a mászástsokkal nehezebb dolga lesz.
2010. júl. 3. 14:48
 9/9 A kérdező kommentje:
A sima oldala nem csúszik:) Akkor már nem a minta lesz az érdekes:)
2010. júl. 3. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!