Járókát vagy habtapit vegyünk?
Habtapiból nagy felületet tudnék biztosítani a nemsokára kúszó, mászó gyerkőcnek, a vastgsága is elég lenne télen, h. ne fázzon fel.
Viszont a járóka adna egy biztonságérzetet, h. ha beleteszem, nem tud elkalamolni, amíg én odakint a jószágokat ellátom. Biztos nem fázik fel télen benne, viszont kicsi a hely, amit nyújt. a kettőre egyszerre sem keret, sem hely nincs.
Nekünk ez is az is van. Hát a járókát (nem rácsos) nem nagyon használjuk, tényleg csak akkor, ha valami gyors teendőm van. A habtapit meg akkor használtuk,amikor még csak forgolódott.Ha már mászik,akkor lemászik róla,meg szétszedi...fel is szedtük a szőnyegről.
Nekünk sima szőnyeg van a laminált padlón. De nem számít neki,mert simán kijön utánam a konyhába,előszobába, ahol meg csak sima járólap van. Nem hiszem,hogy megfázna,felfázna.Véd a pelus is, meg ha van rajta zokni nem lesz gond. A huzat és a hideg jobban lebetegíti...
Én íg utólag csak a járókát venném meg.Bár mondom a habtapit is használtuk,de még akkor 4-5 hónapos volt csak.
De elrakom, jó lesz a következőnek!
köszi.
de az állatok nem halhatnak éhen, no meg a kiságyban, vagy most még, h. nem tud elmászni, a földön is egyedül hagyom arra a 10-20 percre.
amúgy h. tervezik a járókákat, h. felborulnak?
egy kis koppanástól nem félek, kétlem, h. olyan nagy erővel tudná beverni a fejét, h. baj legyen. amíg megtanul járni biztos nagyobbakat fog esni akkor is, ha 5 cmre vagyok tőle.
amúgy a járóka felé hajlok.
Járóka...
Nálunk aludtak is benne a gyerekek ..
Nyaralásra is vittük, betettük az árnyékba..
Amikor pedig már akkora, hogy megboruljon vele, vagy kimásszon viheted magaddal, nem fog elszaladni, érdekesebb az amit anya csinál... A lényeg, hgy meg kell tanítani neki, hogy az állatok közelebe ne menjen (gondolom nem csak csirkék vannak)
A habtapi semmit nem ér neked, hiszen azon nem hagyhatod, sőt lassan már akkor sem, ha csak a konyhába mész ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!