Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 12 hónapos babucik mit tudnak...

12 hónapos babucik mit tudnak már a fejlödésben hol tartanak?

Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 20:52
 1/2 anonim ***** válasza:
kisfiam van, 2 hónapja lépeget bútorok mellett, pápá-t mond és mutat, azon kívül azt tudja mondani, hogy baba, gágá, hápháp, hamm-hamm. Szeret tapsolni, 'táncolni', nagy mókamester. Rengeteg tárgyra mutogat, ha megkérdezzük, hogy hol van, de még nem tudja mondani őket. Pohárból kisebb-nagyobb sikerrel iszik, kanállal még csak próbálkozik. Ügyes kis keze van, készségfejlesztő játékokkal nagyon ügyes. És a te babád?
2009. okt. 31. 20:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!Fiúcskánk nagyra nöltt méreteit nem tudom de 80-as ruhákat hord.

Mindent utánoz belehet tanítani pillanatok alatt.Sok szót kimond tudatosan ,és szerintünk mindent ért.

Érdklödö,tanulékony.

Poharat még nem adtam neki, se kanalat.

Butorokba kapaszkodva járkál,lépcsözik,és kéri a kezünket ,mondja hogy ta-ta-ta sétálni.Ha bemegyünk a háloszobába apa helyére néz, és eszébe jut apa mondja: apa. MA cd-t kapcsoltam férfi énekelt ,és mondogadta a kisgyerek, apa-apa.

A nemet fejcsóválással jelzi.

Szóval így használja a kis agyát.

2009. okt. 31. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!