Narancssárga kaki? Lehet ilyen?
Figyelt kérdés
Kisfiam az előbb narancssárga majdnem pirosas kakit rakott a pelusba! Előtte 10percel ettünk sárgarépát és krumplit banánnal. Azonnal kijött volna belőle?? Érdekesnek tartom. De néztem hátha valami véres darab is lett volna benne,de NEM!2008. júl. 1. 13:06
1/6 anonim válasza:
Szia!Nyugi semmi gond szerintem az én lányom is produkált ilyesmit és azt mondta a védönő,hogy ez a kaja miatt van.De ha továbbra is ilyen marad akkor persze vidd el gyermekorvoshoz.
2/6 A kérdező kommentje:
De akaja miatt? Ilyen gyorsan kijött volna???
2008. júl. 1. 14:12
3/6 anonim válasza:
A lányom álltalában ha répát vagy paradicsomot eszik olyan színü lesz a kaki is, de másnap.Akkor adtál neki először?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem nem először. És ilyen még nem volt!
2008. júl. 1. 17:27
5/6 anonim válasza:
szia! Van ilyen, ha nem kell a szervezetének gyorsan átfut rajta és evés után az első kakit is megszínezi, képzeld az én fiam cékla evés után lilát!!! kakilt, és rózsaszínt pisilt egy egész napon át.
6/6 A kérdező kommentje:
Ez jó :)))))
Aztán tegnap este amikor megfürdettem befoghatta a kis popsiját,mert tiszta narancssárga volt. Nagyon humoros volt :))) De nedves törlőkendővel egész szépen lelehetett szeni.
2008. júl. 2. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!