Sírásból hányás? Kiságyból kimászás? Szerintetek mi ezekre a jó megoldás?
Sajna ez ilyen. Vagy végigviszed és a gyerkőc lelki törést szenved, vagy hagyyod, hogy önmaga jusson el odáig, hogy egyedül akarjon aludni. Az utóbbi ezek után elég nehezen fog menni.
Cseréljetek ágyat, a rácsosat gyerekágyra, egy kis szobaátalakítás, és megfelelő történet körítés... talán hamarosan meggondolja magát.
Az Aludj jól gyermekem egy kegyetlen pszichopata baromság - ha azt csinálod.
Most már csak drasztikus módszert alkalmazhatnál.Ha kimászik,ráütni a popójaára,és hagyni sírni,akkor néhány nap alatt otthon is elalszik egyedül.éppúgy,mint a nagymamánál.Hisztizik,mert tőled megszokta,hogy ott vagy mellette és ehhez szokott hozzá.Én már az első naptól egyedülhagytam őket a kiságyukban,és csak akkor mentem be hozzájuk,ha nagyon sírtak,vagy valami bajuk volt.Betakartam,megitattam stb, őket,de az ágyukból nem vettem ki.Mindig rendesen aludtak az ágyukban.
A mai anyukák nem hagyják a gyereket egyedül aludni,és az eredményt tapasztalhatod te is.Okos tanácsot nem tudok adni,mert egy hisztis gyereket nem könnyű erről leszoktatni.Hátha valakinek lesz használhatóbb ötlete,mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!