Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sírásból hányás? Kiságyból...

Sírásból hányás? Kiságyból kimászás? Szerintetek mi ezekre a jó megoldás?

Figyelt kérdés
kisfiam 17 hónapos és most vagyok az egyedül alvási szoktatásban.Eddig mindig bent maradtam míg elaludt,de miután Anyukámnál elalszik 1dül is ugy gondoltam beprobálom.Hát persze űvölt kitartoan,egészen hányásig.Ja és még a kiságyból is kimászik.Megfogom és többször is visszaviszem ,elmondom hogy alvás idő van,de nem érek el vele semmit.Hirtelen tanácstalan lettem.Írjátok meg ha voltatok hasonló helyzetben,hátha tanulok tőletek valamit.köszi
2009. okt. 30. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Sajna ez ilyen. Vagy végigviszed és a gyerkőc lelki törést szenved, vagy hagyyod, hogy önmaga jusson el odáig, hogy egyedül akarjon aludni. Az utóbbi ezek után elég nehezen fog menni.

Cseréljetek ágyat, a rácsosat gyerekágyra, egy kis szobaátalakítás, és megfelelő történet körítés... talán hamarosan meggondolja magát.

Az Aludj jól gyermekem egy kegyetlen pszichopata baromság - ha azt csinálod.

2009. okt. 30. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
4%

Most már csak drasztikus módszert alkalmazhatnál.Ha kimászik,ráütni a popójaára,és hagyni sírni,akkor néhány nap alatt otthon is elalszik egyedül.éppúgy,mint a nagymamánál.Hisztizik,mert tőled megszokta,hogy ott vagy mellette és ehhez szokott hozzá.Én már az első naptól egyedülhagytam őket a kiságyukban,és csak akkor mentem be hozzájuk,ha nagyon sírtak,vagy valami bajuk volt.Betakartam,megitattam stb, őket,de az ágyukból nem vettem ki.Mindig rendesen aludtak az ágyukban.

A mai anyukák nem hagyják a gyereket egyedül aludni,és az eredményt tapasztalhatod te is.Okos tanácsot nem tudok adni,mert egy hisztis gyereket nem könnyű erről leszoktatni.Hátha valakinek lesz használhatóbb ötlete,mint nekem.

2009. okt. 30. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
húúú tényleg kalassz megoldás a gyerek fenekére csapni, meg kiabálni vele... feküdj mellé, énkelj, v olvass mesét. estelg jó ötlet tényleg már a gyerekágy is.
2009. okt. 30. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előzővel. Hogy is mondhatsz olyat, hogy verjen el egy 17 hónapos gyereket, csakmert nem akar egyedül aludni egyik napról a másikra, amikor egész életében az anyjával aludt.....:-S
2009. okt. 30. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:
59%
Nem hiszek a drasztikus nevelési elvekben. Az én fiam most 11 hónapos, külön szobája van. Eddig ő is sírt ha alásidő volt. Dajkálás, felállásból lefektetés, dajkálás, ringatás, felállásból lefektetés...kb fél óráig. Én is meguntam. Most kb 4napja úgy alszik el gyönyörűen egyedül, magáól, hogy beteszem a babahordóba (még belefér) bekapcsolom neki a bebe tv-t, kimegyek a szobájából, és kb 10perc alatt el is alszik, utána átteszem az ágyába és kész. Hallom ahogy édesen magyaráz a tévének és szépen elszenderesik. Tudom, hogy sokan azt mondják, hogy hűűű de káros a tv, de szerintem ez ma már nem minden esetben igaz.
2009. okt. 30. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!