Csócsálhat kiflit a 6 hos kiscsajom aki most lelopta a tálcámrol a kiflit? (vizes kifli)
09:20-as válaszoló!
Te komolyan gondolod, amit írtál?? Vagy esetleg ma bal lábbal keltél fel?
nyugodtan csócsálhatja. Én is adtam a kislánypom kezébe már kiflit, elnyammogott rajta. De mi akkor már bevezettük a glutént. Ha még nem kapott volna, akkor nem adtam volna neki oda.
Amikor még csak olyan nyálasan szétmajszolta addig hagytam, de amikor már láttam, hogy darabkák is jöhetnek a kifliról, akkor már elvettem tőle.
Birom az olyanokat akik a nagykönyvek szerint táplálják babájukat... :S Aztán csodálkoznak hogy allergiás lesz a gyerek vagy válogatós. Én 1-2 alapelvet igyekszem betartani, tejet-húst majd akkor amikortól lehet mert ezeket kényesebb dolognak gondolok, de pl cukor-babapiskóta-keksz... miért ne. Kell hogy ismerje az izeket, viszont fontos a mérsékletesség. Miért ne kóstolhatná meg a kiflit?
4 hónapos babám tátott szájjal nézte ahogy ettem elötte a sárgadinnyét, 6-8hós kortól adható a könyvek szerint de én megkóstoltattam vele és izlett neki. Pár kanál létől nem lett baja...
Nem kell mindent olyan komolyan venni, mi pár hónapos kortól tehéntejes terbegrizt kaptunk mert akkor még nem volt ennyi tápszer... tudom más világ volt de ha akkor ilyen dolgok szabadok voltak akkor talán egy kifli vagy egy kis dinnye nem akkora vétek...
Hallgass a szivedre kedves kérdező! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!