3 hónapos kisfiamat még szoptatom, s most pár napja markostól hullik a hajam. Ez a szopi miatt van? Vagy normális? Már nagyon látványos. :- (
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 10:50
1/4 anonim válasza:
Normális. El fog múlni, ne aggódj. Persze segít, ha szedsz valami vitamint. Ja, és vissza is fog nőni! Nekem is kb. ilyenkor jelentkezett, de csak 2,3 hétig tartott. Nyugi!
3/4 anonim válasza:
Az enyém akkor kezdett el hullani amikor a kicsim 10 hetes volt.. Már 14 hetes, de még mindig hullik.. már nem annyira, de még mindig sok. Egy jó púpos marékkal kezdtem hajmosáskor, már csak fél marék :)Mondjuk az én hajam eléggé hosszú. Nekem is mindenki azt mondja normális, mert a terhesség alatt nem hullott, de ijesztő.. és már a fele hajam elment.. Gondolom ezzel nem vigasztaltalak meg.. azért kitartás!
4/4 anonim válasza:
Az enyém is iszonyatosan hullott, amíg szoptattam. Szedtem orvosi javaslatra A E és D vitamint és 1-2 hét alatt jobb lett a helyzet. nem múlt el teljesen, de már nem hullott annyira (az elevit és a gravida nem jó erre) Próbáld ki, nálam bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!