Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4,5 hós a kisfiam, és mióta...

4,5 hós a kisfiam, és mióta megszületett nagyon hullik a hajam! Ez normális? Mikor fog elmúlni?

Figyelt kérdés
Van rá valami módszer, hogy megszüntessem? Vagy magától fog elmúlni? Nagyon el vagyok keseredve, mikor látom, hogy csomókban jön ki.
2008. dec. 1. 09:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, és ne keseredj el miatta. A terhesség alatt valószínűleg épp az ellenkezőjét tapasztaltad, vagyis, hogy szép, dús lett a hajad, alig hullott valamennyit. Ez a terhesség alatt megugró ösztrogénszint következménye, ami a szülés után rohamosan csökken. A most kihulló haj tulajdonképp a felesleg, aminek már a terhesség időtartama alatt is ki kellett volna hullania, ha nem vagy terhes. Meg fog ez szépen állni. De mindenképp szedj terhesvitamint továbbra is, akkor is ha már nem szoptatsz.
2008. dec. 1. 09:26
 2/2 anonim ***** válasza:
szia én is ebben a cipőben járok. állandóan a gyerek kezéből és ruháiról szedtem a hajamat. félhosszú hajam állandóan feltűzve hordtam de most hogy levagattam sokkal kényelmesebb a viselése és jobb kevésbé veszem észre a hullást. engem is bíztattak, a szoptatás után helyre áll a rend. most ez van erre bíztatlak téged is.
2008. dec. 1. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!