Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális hogy hullik a babám...

Normális hogy hullik a babám haja?

Figyelt kérdés
6 hetes a babám szép nagy hajjal született de úgy veszem észre elől nagyon kopik. ki fog hullani a haja? Párom azt mondta ne mossam minden nap a haját. Fürdőkrémet használunk és le öblítem vízzel a fejét nem samponnal mosom.
2009. máj. 4. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:
A születéskori babahaj majdnem minden babának ki szokott hullani, kopni aztán nő helyette másik. Ne aggódj emiatt!
2009. máj. 4. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak is szép lassan kihullott a haja, de már nő is az új neki. Ne aggódj tényleg emiatt. Nyugodtan moshatod neki, nem attól hullik neki. Jó babázást!
2009. máj. 4. 09:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Boldog babázást!
2009. máj. 4. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Általában a hajjal született babák első, babahaja kihullik vagy legalábbis cserélődik. Ha a hátán fekszik, akkor a feje hátsó részén, ami a lepedőhöz ér, jobban ki is kopik a haja. Nekem az első 2 gyerekem nagy hajjal született. Nem hullott ki látványosan a hajuk, csak folyamatosan cserélődött. Nem lettek kopaszok. Mindkettőt fél évesen fodrászhoz kellett vinni. A lányomnak már 2 hónaposan össze kellett kötni a feje tetején a haját.

A hajmosás szerintem nem befolyásolja, hogy kihullik-e vagy sem a mostani haja.

2009. máj. 4. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!