Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen helyzetben hogy kerülhet...

Ilyen helyzetben hogy kerülhető ki az hogy a fiunk ne szokjon a mi ágyunkba?

Figyelt kérdés
1 éves, fél éves koráig végig aludta az éjszakákat, most minden éjjel fel ébred inni. A fotel, amiben megitatom a mi ágyunk mellett van. De ő háttal van neki. Mégis, miután ivott, kifordul a kezemből és mászik az ágyunkba. Ott azonnal elalszik. De ha próbálnám vissza altatni csak sír mert menni akar az ágyunkba. Néha engedi hogy miután méllyebben elaludt vissza tegyem a kiságyba, de nem mindig jön össze és ilyenkor borzalmasak az éjszakáim. Persze kitúr a helyemről, én meg mehetek, amerre látok. :) Tegnap éjjel a férjem lábánál aludtam konkrétan. Félek hogy oda szokik. Ezt meg lehet akadályozni? Külön szobába nincs lehetőségünk tenni. Bármilyen ötletet/tanácsot elfogadok!
2013. aug. 23. 21:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

az enyém háton/ oldalt fekve is simán iszik:)

tégy próbát, hogy nem veszed ki.

ha határozott vagy, akkor nem tudja kihasználni a "gyengeségedet" :)

sok sikert és kitartást :)

2013. aug. 23. 22:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Megpróbálom akkor ott megitatni. De kevés esélyt látok rá hogy vissza fekszik majd. Éjszaka már ácsorogva vár, hogy itassam meg.
2013. aug. 23. 22:21
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát oldalt és háton nem merem itatni. Egyszer próbáltam úgy szoptatni, de vissza jött az egész. Esetleg ülve megitatom és vissza simizem, hátha... Az az érdekes hogy totál kómásan iszik, de ahogy befejezte, oda tántorog (szó szerint!) a matrachoz és azonnal bedobja a szunyát. Úgyis, hogy nem mászott fel rá teljesen..
2013. aug. 23. 22:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Az irasodbol azt erzekelem hogy teged a gyermeked szepen megtanult manipulalni a sirasaval.. SOHA nem hagytam sirni a gyerekem csak ugy mert mondjuk a divatot kovetve "meg akartam tanitani egyedul elaludni" vagy ilyesmi de szulokent meg kell tudnod kulonboztetni hogy tenyleg baj van e vagy csak a sirassal eri el azt amit akar. Vannak olyanok akik egyutt alszanak a gyerekkel (ezt sem itelem el) DE ha neked ez kenyelmetlen akkor nem szabad engedni s sirasnak. En pl rengeteget aludtam a kisagy mellett a goldre megagyazva..de akarmennyire is fajt mindenem par ejszaka utan akkor sem vettem magunk koze.. felebredt megitattam lefekudtem melle amig el nem aludt es utana visszamentem az agyamba. Volt hogy 10szer eljatszotta volt hogu 3oran at nem aludt vissza de megvartam.. igy megtanulta ha kellek ott vagyok..de ejszaka alvas van es a sajat agyaban mindenki.

Es a legfontosabb hogy ne mondj ilyet hogy addig sir amig ezt vagy azt meg nem teszed neki mert gyorsan a fejedre no. Es mikor 3 eves dacos kisember lesz igencsak nezelodhetsz mit rontottal el es min tudsz meg valtoztatni.

elhatarozas kerdese. Dontsd el hogy matol kezdve nem johet ki az agyabol ejjel es tartsd ehhez magad. Ha sir ulj le az agya melle..add oda a kezed hogy etezze ott vagy vele de akkor sem teszed meg azt amit szeretne mert nem lehet. Te vagy a "fonok":)

2013. aug. 23. 22:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Az a baj utolsó hogy én határozott vagyok, kivéve az éjszakai alvást, de egyébként sosem tudott irányítani a sírásával. Az éjszakát is simán bevállalnám de ugye ott a férjem aki napi 11 óra kőkemény fizikai munkát végez. Nem engedheti meg magának hogy ne pihenje ki magát. És mint írtam nincs más szobánk, a nappaliban sincs ágy, hogy a férjem máshol aludjon.
2013. aug. 23. 23:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy matrac a nappaliba amig meg nem szokja a kicsi az uj rendszert?:) te sem engedheted meg magadnak hogy a ferjed labanal aludj hogy ne sirjon a gyerek..vagy nem tudom. Nem provokacionak szanom de en valtoztatnek a helyedben..
2013. aug. 23. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!