Ilyen helyzetben hogy kerülhető ki az hogy a fiunk ne szokjon a mi ágyunkba?
az enyém háton/ oldalt fekve is simán iszik:)
tégy próbát, hogy nem veszed ki.
ha határozott vagy, akkor nem tudja kihasználni a "gyengeségedet" :)
sok sikert és kitartást :)
Az irasodbol azt erzekelem hogy teged a gyermeked szepen megtanult manipulalni a sirasaval.. SOHA nem hagytam sirni a gyerekem csak ugy mert mondjuk a divatot kovetve "meg akartam tanitani egyedul elaludni" vagy ilyesmi de szulokent meg kell tudnod kulonboztetni hogy tenyleg baj van e vagy csak a sirassal eri el azt amit akar. Vannak olyanok akik egyutt alszanak a gyerekkel (ezt sem itelem el) DE ha neked ez kenyelmetlen akkor nem szabad engedni s sirasnak. En pl rengeteget aludtam a kisagy mellett a goldre megagyazva..de akarmennyire is fajt mindenem par ejszaka utan akkor sem vettem magunk koze.. felebredt megitattam lefekudtem melle amig el nem aludt es utana visszamentem az agyamba. Volt hogy 10szer eljatszotta volt hogu 3oran at nem aludt vissza de megvartam.. igy megtanulta ha kellek ott vagyok..de ejszaka alvas van es a sajat agyaban mindenki.
Es a legfontosabb hogy ne mondj ilyet hogy addig sir amig ezt vagy azt meg nem teszed neki mert gyorsan a fejedre no. Es mikor 3 eves dacos kisember lesz igencsak nezelodhetsz mit rontottal el es min tudsz meg valtoztatni.
elhatarozas kerdese. Dontsd el hogy matol kezdve nem johet ki az agyabol ejjel es tartsd ehhez magad. Ha sir ulj le az agya melle..add oda a kezed hogy etezze ott vagy vele de akkor sem teszed meg azt amit szeretne mert nem lehet. Te vagy a "fonok":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!