Voltatok már cikis helyzetben attól, hogy a babátok rosszkor kakilt be vagy szivárgott a pelenkája?
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 12:02
1/7 anonim válasza:
Két gyermekem van, de sosem kerültem ilyen helyzetbe
2/7 anonim válasza:
Én egyszer jártam úgy az 1 éves fiammal és a Pampers pelussal,hogy 1 órája volt rajta,és kórházba mentünk. Az ölembe vettem,utána felemeltem és tiszta pisi volt alul,és tél volt... Onnantól többet nem vettem ilyen pelust,és elég kellemetlen volt az orvos előtt
3/7 anonim válasza:
Aláírni mentünk hivatalos helyre. Mivel már elő voltak készítve a papírok, gondoltuk gyorsan megy ezért vittük 1,5 éves fiunkat. A gyerek kb. 5 perc után szokásos eltorzult arckifejezéssel kakkantott egyet. Gondoltam már nem sok van hátra, gyorsan befejezzük. De kb. 1 perc után elkezdett folyni a kaki a lábaszárán. Ultra ciki volt. Gyorsan felkaptam és lerohantam a kocsihoz, ami fullra volt pakolva. A popsitörlő pont kifogyott ezért ásványvízzel az autó mellett mostam a gyerek popóját és öltöztettem át. Úgy gondolom ennél cikibb nem is lehetett volna, de ezt is túléltük :)
4/7 SzCJudit válasza:
Most 2 hónapos kisfiam, a csipőszűrésen kakilta le a doktornőt :)
5/7 anonim válasza:
A kisfiam lisztérzékeny, és mikor a bélbiopsziára vittük, utána nagyon hasmenése volt, folyós. Én bent lehettem vele a zárt megfigyelő részen a szobában, hófehér nadrág volt rajtam, rajtam ébredezett az altatásból, a pelusból meg folyt ki a kaki... Még szerencse, hogy volt kint a kocsiban váltónadrág (mivel más városban volt a biopszia, mint ahol élünk, így ott aludtunk és vittem szerencsére), így apa rohant a kocsiba a nadrágért...
6/7 anonim válasza:
Cégalapításkor ügyvédünknél tartottam a kisfiam a karomban, Ő pedig bepisilt. Se előtte, se utána nem ázott át a pelusa, de akkor az egész oldalam elázott. :)
Mondjuk nem éreztem cikinek, ez előfordul kisbabás szülőkkel.
7/7 anonim válasza:
Kisfiam a repulon rottyantott egy olyat, hogy a legiutaskisero mosolyogva (fintorogva) intett hogy nyugodtan kimehetek a mosdoba vele, mikozben mar gurult a gep a kifutopalyan, olyankor mar nem szoktak engedni felallni a helyunkrol. Persze gyorsan csak egy pelust es torlokendot vittem magammal. Mikor meglattam hogy a bodytol kezdve a nadrag szaraig mindene kakas (nem hig, hanem inkabb pepes, hatalmas adag) es ezt meg le is kellett vennem rola, majdnem elsirtam magam...persze a kakas pelus leesett arrol a pici pelenkazoasztalrol ahogy feszkelodott a fiam, vegigkente a ruhamat, hely nem volt hogy elugorjak onnan. A bodyt csak a fejen keresztul tudtam atemelni, de osszekentem a hajat vele. Irto budos kaka volt, mint utolag kiderult, fiam allergias a halra, es pont azt adtam neki elotte ebedre... Abban a kis kezmosoban lemostam a fejet, meg magamat is. Zacskot nem vittem a szaros ruhaknak, igy azokat kezben vittem ki, lemostam, igyekeztem osszecsomagolni, de a szagcsikot igy is huztam vegig magammal a sorok kozt. Kisfiamnak szerencsere vittem valtas ruhat a gepre (volt mar hogy kifolyt a pelusbol az anyag) de ilyet meg filmen sem lattam, mint amit akkor alkotott. A helyunkon feloltoztettem, es ra sem mertem nezni az utasokra, ugy szegyelltem a dolgot, szo szerint buzlottunk, de sajnaltam nagyon a kisfiamat, mert beteg volt a haltol, a ket oras ut alatt meg ketszer kellett tisztaba tennem, de mar ugyesebb voltam. Hiaba, ez elofordul, csak ilyenkor mindig az merul fel az emberben, hogy pont velem...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!