Milyen gyorsan nő a lába, mire lehet számítani?
Most 21-es a lába a 13 hós kislányomnak, kb. 2 hete vettünk új őszi cipőt, ami nem bélelt még. Nem tudom, túlzás-e, de valahol azt olvastam, minden héten érdemes megmérni és szükség esetén új cipő, olyan gyorsan nő ebben a korban. Mert neki nem változott szerintem a 2 hét alatt.
A 21-es láb a 10-12 mm ráhagyással értendő. Akik "előbbre vannak" lábméretben, kérem, írják meg, mire lehet számítani? Kb mennyi ideig jó a 21-es, 22-es? Mennyire lehet előre venni a cipőt? Lehet-e már téli bundás csizmát venni? Vagy addig még 2 mérettel nagyobb is kellhet? Nagyon jó, kedvező árú csizmát láttam.
Tudom, gyerekenként eltérő lehet, de érdekelne más szülők tapasztalata.
szia,
a kisfiamnak 6 hó alatt 4 méretet nőtt a lába, most 24 őszi cipőt vettem neki, de télit még nem mertem venni
azzal várok még pár hetet, időjárás függvényében, persze
meg téli lábbeliből egyébként is egyel nagyobbat kell venni, h kényelmesen beleférjen a vastag zokni és a harisnya is.
Nagyon változó! A kisfiamnak 4-5 hónapig volt 21-es, aztán 2 hónap alatt 23-asra nőtt, azaz, 2 számot!
(19 hónapos)
Tavaly február első hetén hirtelen kinőtte a bundazsákot, és ha azután enyhébb lett volna az idő, akkor nem kellett volna feltétlenül újat venni. ezt előtte nem lehetett kiszámítani, mert mi van, ha kihúzza még 2hétig, vagy előbb lesz jobb idő?
2 hétig nem mentünk sehová, de úgy nézett ki, mégis kell valamit venni. Az üzletekben viszont már semmi sem volt, nemhogy akció. Egyetlen olyant találtunk, ami az ujjánál szűk szabású, és gondolom, emiatt nem vette meg senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!