1-1,5 éves babával nehezebb, mint egy 10 hónapossal? Mire lehet számítani?
Én inkább azt mondanám, hogy más. :)
10 hónaposommal azért volt könnyebb, mert leraktam a földre, és ottmaradt, még csak forogni tudott. Viszont már ment volna tovább, és ezért rengeteget sírt.
21 hónaposom meg most már szalad, dumál, mutogat, megérti amit mondok, néha segít is nekem szennyest kidobni, meg ilyesmiket. Nekem az is nagy előnye, hogy már nem kell kézben cipelnem, mert nagyon nehéz. Viszont most már nem mindig csinálja azt, amit én mondok neki, és mindig a nyomomban van. Nem tudok 5 percre ledőlni a kanapéra, mert mászik fel rám, és belém könyököl. :) Ja, és egyből a lépcsőhöz rohan, ha nyitom az ajtót, én meg utána. Előtte ez is egyszerűbb volt.
Teljesen más. 10 hónapos mellett "unatkozol", a 18 hónapos után már ezerrel futni kell :)
Én jobb szeretem, hogy már nagyobb, mert jobban érti, amit mondok neki, és több visszajelzést is kapok: puszit, ölelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!