Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lehet szamitani ezekre?

Mikor lehet szamitani ezekre?

Figyelt kérdés
hogy odaadom a kanalat es villat es szepen eszik magatol? Hogy szol, hogy jon a pisi es a kaki de meg mielott megtortenne? Hogy teljesen vegigalussza az egesz ejszakat?
2011. júl. 19. 09:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Evés: 1éves volt, amikor már egyedül evett, tény sokat kellett takarítani utána. 2éves, levest is egyedül eszik.

Pisi-kaki: 2éves(25hónapos fiú) és már bilizik, bili szem előtt szabadon az előszobában, ügyesen tologatja a kisgatyót, egyedül intézi, mikor végez szól, hogy pisilt-kakilt.

Éjszakai alvás: 13hónapos kora óta.

2011. júl. 19. 10:00
 2/3 anonim ***** válasza:

`hogy végig alussza az éjszakát nagyon sok gyereknél kb 2-3 hósan már bekövetkezik, de onnantól nagyon változó.

A többi szerintem kb 3-4 évesen lesz teljesen önálló, van aki már 2 évesen és van aki még oviba is bepisil.

2011. júl. 19. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:
15 hónaposom az első kettőt nem csinálja (jó, néha kiveszi a kezemből a kanalat, úgy eszik, de csak, ha kedve van). Egyéves koráig szoptattam éjjel is, addig soha nem fordult elő, hogy végigaludta volna az éjszakát. Most már nem szopik egyáltalán, de az esetek többségében ébred éjjel. Néha nem, nem tudom, mi az oka.
2011. júl. 19. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!