Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hol vett bébikompot és...

Ki hol vett bébikompot és mennyiért? Milyen fajta? Milyen szempontokat vegyek figyelembe vásárlás előtt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 21:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem hogy gondolja a kedves válszoló?Attólé hogy megveszem nekia kompot, amitől erősődika lába, attól akkor már nem foglalkozóka gyerekemmel?!Hogy jösz te ahhoz, hogy ilyet irj?Paraszt.
2009. okt. 29. 22:17
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
Erősödik a lába a komptól?! Úristen, szegény gyerek...
2009. okt. 29. 22:19
 13/17 anonim ***** válasza:
39%

Kedves 22.19 válaszadó!

Te olyan tökéletes vagy?

ha nem tudsz a kérdésre válaszolni miért jössz ide? Foglalkozz a gyerekeddel,legyen olyan tökéletes mint te!!!!

2009. okt. 29. 22:22
 14/17 anonim ***** válasza:
46%
Köszönöm, igen, azon vagyok, hogy jó legyen neki.Ugyanezt tanácsolom másoknak is.
2009. okt. 29. 22:26
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

Szia.

Mi használunk kompot és SZERETJÜK is és ettől NINCS lerázva a gyerek,mert amíg kompba van nem megyek el pl csavarogni,hanem VELE vagyok!!

Legyen állítható,masszív,biztonságos,és legyen rajta kacat,amivel a kicsi elvan.Sok helyen lehet kapni úgy gondolom.

Nemcsak a lába,de a gerince is erősödik,ezáltal a tartása.Sokan nem tanácsolják,de semmi baja nem lesz tőle,ha kicsit belerakod..Ha szereti miért ne?

Nem tudom egy ilyen kérdésbe mi hiba van,hogy jönnek egyesek ahhoz,hogy lehurrogják a másikat.

Ahogy mondták TAPASZTALAT cseréről van szó,nem a másik megítéléséről,csupán mert másképp csinálja.

2009. okt. 30. 07:18
 16/17 anonim ***** válasza:
32%

[link]

itt jó áron vannak!

2009. okt. 30. 11:53
 17/17 anonim ***** válasza:
7%

[link]

Ilyen a miénk,tök jó,mondjuk nem használtuk agyon majd jó lesz a tesónak!

2009. okt. 30. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!