Normális az ha naponként változik a mennyiség amit a kisfiam megeszik?
Figyelt kérdés
1 hónapos a kisfiam, és 2 napja alkalmanként 130-160 között eszik...de ma éppen hogy 100 evett, sőt volt hogy csak 60-at egy egy szopi alkalmával...Ez normális? Egyépként nagy baba, 4 kg-val született, most már 4,7 kg a súlya.2008. jún. 30. 17:24
1/2 anonim válasza:
Én ugy tudom szopis babáknál teljesen normális.Mérlegen méred? Lehet az a hibás a mennyiségek miatt. Nálunk volt olyan hogy ráraktam a babát szopi elött és evés után kevesebbet mutatott a mérleg, azóta sosem mértem mennyit eszik, mástól is hallottam ilyet
2/2 anonim válasza:
Lehet, nálunk ugyanígy van. Már majdnem 6 hónapos, és a napi mennyisége 700-850 között változik. Szépen fejlődik, úgyhogy nem izgulok. Én pontosan tudom a mennyiséget, mert nem tud szopizni, így lefejem neki a tejet és cumisüvegből nyomja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!