Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől borulhatott fel a...

Mitől borulhatott fel a napirendje az 5,5 hónapos lányomnak?

Figyelt kérdés

eddig napközben aludt 5x1 órát, úgy hogy leraktam a kiságyba és szépen elaludt (persze volt hogy dünnyögött 5 percig, de nem sírt). most meg nem hajlandó egyszerűen aludni. örülök, ha 2x elalszik, és abból az egyik babakocsiban van (ami nem baj, csak aludjon).

oké, hogy egyre nagyobb, csökken az alvásigénye, de így egyik pillanatról a másikra? lehetséges ez?

gondoltam arra is, hogy a foga jön, és az nem hagyja, de nyoma sincs (még kis fogatlan banya :)). este jól alszik szerencsére.

nem bánom, hogy így alakul, nem erőltetem az alvást, elfogadom, hogy így van, csak az érdekel, hogy mitől lehet ez, és hogy lehetséges, hogy ilyen pikk-pakk alakuljon a dolog? van ezzel kapcsolatosan tapasztalatotok?

2013. aug. 19. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet elkezdte jobban érdekelni a világ. Mikor olvastam hogy 5x1órát aludt el is csodálkoztam :). ha nem sír nem nyügi akkor biztos nincs baj csak kevesebbre van szüksége
2013. aug. 19. 13:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi is ezzel küzdünk. Az én lányom most lett 5 hónapos, eddig sem volt nagy alvó, de azért 3X aludt fél órát, délután pedig legalább másfelet, mostanára már a délutáni nagy alvás kimarad és egész délután csak nyűglődik, van hogy nem is alszik semmit még 20 percet sem.

Az éjszakát két hónapos kora óta átaludta, mostanában megint felkel kétszer enni.

Én is a fogára gyanakodtam, de igazából azt sem tudom, mit kellene látnom a szájában, a fogacskái kirajzolódnak, és nagyon nyálzik, rágcsál.

Arra gondoltam, hogy egész nap elvan, nézelődik, inkább nem "vesződik" az evésekkel és alvásokkal annyit és éjszaka tankol fel. Végül is a félórás alvások után is vidáman ébred, gondolom elég neki, de a nagyalvás azért hiányzik mert így a fürdés kész rémálom és másfél órámba telik mire meg tudom etetni (szopizik csak) és el tudom altatni.

Úgyhogy erre a kérdésre illetve a válaszokra én is kíváncsi vagyok.

2013. aug. 19. 14:14
 3/3 A kérdező kommentje:

fél8 körül elalszik és másnap reggel 6kor kel legközelebb, utána még fél9-9ig visszaalszik. szóval éjjel tényleg nagyon jól alszik.

az étvágya ugyanolyan jó, mint volt.

3 hetes kora óta ömlik a nyál a szájából és mióta felfedezte a kezét mindent a szájába töm (ez majd' minden babánál így van)

egyébként nem volt sok az 5x1 óra, igényelte.

neked mióta csinálja ezt? szerintem nála már a fogak figyelnek be, ha már ki is rajzolódik :)

2013. aug. 19. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!