Nálatok hogy néz ki egy 6 hós anyatejes baba napirendje?
6,5 hónapos, nincs szigorú napirend, egyedül az a fix, hogy fél 8-8 körül fürdik, utána eszik és alszik.
7-8 körül szokott kelni reggel, mivel a kérdés anyatejes babára vonatkozik, értelemszerűen anyatejet eszik.
2 hete kóstolgat különböző ételeket, én szoptatás után adom neki, szerencsére eddig minden ízlett neki, pár perc alatt megeszik jópár kanállal.
A szoptatás 5-15 közt változik, igény szerint etetem, sokszor csak 1-2 percig iszik keveset.
Az altatás nálunk is problémás, csak a mellemen alszik el sajnos.
A házimunka miatt én nem problémázok és nem szándékozom szigorú napirendet tartani, mert úgysem tudnánk betartani, minek idegesítsem magam feleslegesen?
Az állandóág megvan neki, minden nap séta, játék, ez a lényeg, nekem így jó.
Igaz jövő héten 7 hós lesz,de leírom,mert már egy ideje ez a napirend.
Ébredés 8körül,ekkor szopizik
fél12szopi,majd 1-fél2 főzelék
3-kor szopi,
6 szopi, majd fél8kor kap vacsit,ez álatlában gríz gyümivel
fél9 szopi,és alszik reggelig.
Nekünk csak azért van ilyen "fix" napirendünk,mert van egy nagyobb tesó,aki 2,5 éves, hozzá igazodtam a picivel.
Amúgy ne izgasd magad a napirend miatt,emlékszem első fiammal ilyen idős korában nekem is káosz volt!Sőt általában 1 éves koráig káosz volt, néha 1-2 hétre állt be valamiféle rendszer,aztán borult megint minden:)
Az altatás nehéz ügy,nálunk is ilyen a pici, de én hagyom egy picit sírni, így már megtanult elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!