9 hónapos baba napirendje és értendje?
Leírnátok nekem 9 hónapos babátok napirendjét és azt, hogy mit eszik, mennyit és mikor?
Köszönöm
szia.
bár az én lányom 3 éves,tehát már mit eszik és mikorra nem tudok válaszolni,
azt nem tudom hogy mi a napirendje kérdés miért tetted fel,
ha azért mert nincs napi rendetek,
akkor ne izgulj az én lányomnak soha nem is volt,
akár mennyire igyekeztem.
jó 1 éves kora után alakult egy napi rend,addig mindig úgy volt,hogy mire állandósultak volna a dolgok,tuti
hogy valamiért mindig felborult.
úgyhogy ha emiatt kérdezted akkor sztem semmi baj nincs azzal ha nincs percre pontos napi rendje a babádnak
9,5 hónapos baba:
Egész éjjel cicizik, Nem eszik, csak azzal altatom vissza, mert rengetegszer megébred.
Hajnalban 5-6 körül szopizik rendesen.
Ébredés "rendesen" fél 8- fél 9 között!
Játszik egyedül amíg én kávét, teát főzök, ennivalót készítek!
-Fél 10kor eszünk együtt. Ő gyümölcsöt (üveges) gabonapehellyel, babakekszet teával vagy natúr joghurtot kis túróval (ezt nemrég vezettem be), kenyeret vagy kiflit majszol közben!
Aztán játszik, mászik mindenfelé a lakásban, feláll ahol meg tud kapaszkodni, pakol, felfedez!
- 11-körül alszik kb. 1-másfél órát.
- 13-kor ebédelünk, ő üveges bébikaját vagy amit én főzök levest (rántás nélkül) Szereti a rizst, főtt tésztát.
Ebéd után játék, egyedül, majd együtt. Ilyenkor már állandóan feláll a lábamnál és "hív" játszani! Ilyenkor szoktunk elmenni sétálni, vásárolni!
- 15-16 körül még alszik egy órát.
- fél öt körül eszik még főzeléket, (ami ebédről megmaradt) vagy Sinlac pépet (ezt imádja és akkor is megeszi ha nagyon zavarja a fogzás és nincs étvágya)
- aztán játszik, várjuk apát, vele is játszik!
- fél 7kor fürdés, majd cici és alvás 8kor!
Ezután gyakran ébred sajnos már hónapok óta. Cicifüggő!
Amúgy azon alszik el napközben is!
Szia az èn babàm szombaton lesz 10 hònapos.
Reggel 5-6 kozott èbred, szopin visszaalszik 7- fel8-ig,
9 korul ùjra szopik (ilyenkor màst nem fogad el) majd sèta, bevàsàrlàs,alvàs a babakocsiban(kb.fèl òra)
12-kor ebèd fozelèk hùssal, sajttal
bocs vèletlenul elkuldtem
13.30-tòl alvàs kb 2 òra
15.30-16.00 uzsonna babajoghurt,utàna sèta a nagyokèrt az oviba ès a suliba, majd jàtèk, furdès vacsi (anyatej)
9 korul alvàs
Az idopontok csak kb-k
Hajnalban ébred 4-5-6 körül(ez nagyon változó) ekkor cici+ tápszer, aztán visszaalszik 7-8ig.
9kor tízórai tejpép(sinlac)
13-14kor ebéd pár falat főzelék(valahogy mostanában nem hajlandó többet enni)
16-17-kor uzsonna az ebédből meghagyott főzelék (ekkor már többet eszik, de mostanában ezt sem viszi túlzásba.
fél8kor fürdetés, majd cici+tápszer
8kor alvás
éjjel ha felébred vizzel megitatom.
és nálatok kedves kérdező, hogy mennek a dolgok?
Utolsó vagyok
Bocsi hirtelen nem is figyeltem a kédés idejét :) már biztos nem aktuális a válasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!