15-16 hós baba napirendje?
érdekelne a napirendetek 15-16 hós babóknak. azt már nem kérdezem meg mikor mit eszik mert már"minden evö" viszont érdekelne az hogy ténylegesen hány órát játszotok együtt, mondokáztok e, rajzoltok e, zenét hallgattok -e stb stb és mennyi ideig hagyod szabadon hogy kibontakozzon a személyisége.
nálunk ugy van
6-7 körül ébred
meséket nézünk reggelizünk sétálunk, (bolt játszótér
alvás(fél óra)
12-13 óra közt ebéd
játék járokában van
alvás 14-15 óráig
együtt játszunk zenét hallgatunk konyhába pakolászunk, mondokázunk képeket nézegetünk
18 vacsora
19-20 óra közt fürcsi+ Tej
pici játék és 21 óra körül alszik már
8-830kor kel
reggeli, bolt, játszótér 10-12 (ott meg is 10óraizik)
12körül ebéd
1230-15/16ig alvás
1530körül uzsi
játék
1730-1830 séta
19.00 vacsi
játék Apával
20.00 fürdés
20.30 tejci, alvás
6-kor kel
6-7-ig apával (én még alhatok)
7-kor apa elindul dolgozni
7.30-kor reggeli
játék
10-kor tízórai
utána kimegyünk
12.30-13.00 között ebéd
játék
16.00 uzsonna
16:30-17:00 fürdés
játék
18.00 apa hazaér
18.00-18.30 között vacsi
19.00-kor alszik (előtte fogmosás)
Nem szoktam ügyeket intézni a babával, vásárlást együtt bonyolítjuk apával, néha visszük a babát is.
Rengeteg könyve van, nagyon szereti nézegetni őket, még a mi könyvespolcunkról is szívesen csemegézik. Játékokból csak olyat vettem, amivel jó játszani, egyrészt nem akarom, hogy játéktenger legyen, másrészt azt szeretném, ha olyan játékok vennék körül, amikkel valóban játszik is és nem a polcon porosodnak.
Tv-t nem nézünk, számítógépen szoktunk videóklippeket nézni, nagyon szereti.
Sok zenét hallgatunk, ABBA-t nagyon bírja.
Napközben csak 1x alszik egy fél órát, ez változó, hogy mikor ütemezi be magának.
Sokat hintázunk még, az is egy kedvenc elfoglaltsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!