Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól kell a...

Hány hónapos kortól kell a kisfiúk fitymáját huzigálni fürdéskor?

Figyelt kérdés
Mit tegyek, ha az én babámé nagyon kicsi, szinte alig tudom megfogni és ráadásul eléggé ficánkol fürdés közben???
2009. okt. 28. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

na ez az a kérdés, amire sohasem fogod megtudni a választ. vkinek a doki újszülöttkort mond.

nekem 1 éves kort mondott.

itt olvastam azt, h nem is kell, magától megoldódik.

szóval senkinek nincs fogalma sem sajna...

2009. okt. 28. 22:01
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Nem kell huzigálni, csak a vízben megmosni, majd törülközésnél is Én vissza szoktam egyet, picit húzni, de csak amíg nem fáj neki, amíg lehet.

Ez nem huzogatás szerintem, csak tisztálkodás.

Ennyit újszülött korától kell szerintem mozgatni.

2009. okt. 28. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem szabad bántani, huzigálni. Sérülést lehet vele okozni a gyermeknek, s fájdalmat okozni. 1 éves korig semmiképp.
2009. okt. 28. 23:08
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Ne próbálgasd, bajt okozhatsz vele, pici korban még sejtesen le van tapadva, ha azt felszakítod, az gáz. Amúgy öntisztuló. A természet ezt frankón kitalálta:)
2009. okt. 28. 23:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 1 éves korában mondta a dokinéni. De akkor sem fürdés közben, hanem utána, amikor már szárazra van törölve. 1 hónapja húzogatom neki, már alakul a dolog.
2009. okt. 29. 08:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi 1 hós kora óta csináljuk az esti fürdésnél.

most 10 hós, és gyönyörűen feljön neki, ép a héten nézte meg a dokinő is, mondta is, hogy ritka ha valakinek ilyen korban ilyen szépen feljön, semmi gond nincs vele!

2009. okt. 29. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:
9:40-es vagyok. Én sem húzogatom, csak 1x lehúzom kicsit lelötykölöm vízzel felhúzom és kész.
2009. okt. 29. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!