Miről lehet beszélgetni egy kisbabás, kisgyerekes szülővel?
Hát tudjátok, én mint kisgyerekes szülő bármiről szívesen beszélgetek, de ez igazán attól függ, hogy kivel. A szomszéd bácsival nem szoktam megtárgyalni a családi életemet, csak a kert és az időjárás körül folyik a társalgás. A barátnőmmel mindenről beszélgetünk. A fórumokon csak arról, ami felkelti a figyelmemet és amihez értek, van tapasztalatom, hozzá tudok szólni, esetleg még segíthetek is. De bizony sok játszóteres anyuka csak arról beszél, hogy mit tud már a gyereke, ki hogyan és milyen hősiesen szült, meddig szoptatott és mit főzött. Nem hiszem, hogy érdekelne ott bárkit, hogy éppen mit olvastam a múlt héten, mert ezek felületes kapcsolatok. Akikkel meg jóban vagyok, ismerős anyukák, szintén sokmindenről lehet beszélgetni, de tény, hogy a gyerekek vannak a központban, ami egyébként teljesen normális, ez köt össze minket.
Nem tudom, kérdező, te mire gondolsz ez alatt? Nem tudsz beszélgetni a szülőkkel, vagy zavar valami, vagy készülsz egy barátodhoz akinek kisgyereke van és zavarban vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!