Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejpép vagy tápszer? Estére...

Tejpép vagy tápszer? Estére nagyon kevés a tejem, ezért végigkínlódjuk az éjszakákat. Valamit kell adnom enni, de mit?

Figyelt kérdés
Tápszert egyet már próbáltam,nem eszi meg. Eddig csak anyatejes volt. Se cumi,se cumisüveget nem fogadja el. Egy hét múlva lesz 4 hónapos.

2013. aug. 17. 09:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

semmi sem szentírás az igaz. de meg kell próbálni, hátha.

fürdés előtt kell adni, legalábbis nekünk így mondták. így a tuti. ha így sem, akkor passz.

de ha megeszi a babám a mennyiséget, 150 ml-t, általában nem kel.

2013. aug. 19. 19:53
 12/14 Zsófianyu ***** válasza:
8 hósan kb. 150 főzi fürcsi előtt, 150 tápi fürcsi után és néha ébred. :( De szerintem lassan elhagyja már, egy héten kb. kétszer ébred már csak éjjel enni, a többi alkalom már 6 óra utáni, az már reggelnek számít.
2013. aug. 20. 09:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyosak vagytok! Vasárnap betölti a 4. hónapo,ezt már kivárom,aztán tejpépet próbálom fürdés előtt. Azt is először csak pár kanállal szabad,vagy mehet rendesen?
2013. aug. 20. 14:54
 14/14 anonim ***** válasza:

én adtam neki rendesen, de úgy emlékszem akkor már idősebb volt mint 4 hós.

ha rám hallgatsz, és nem HA-st veszel, hanem a simát, akkor inkább csak pár kanállal add, biztos ami tuti. :)

2013. aug. 21. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!