Milyen a Babilove tápszer?
Figyelt kérdés
A DM-es sajátmárkásra gondolok-hány grammos és mennyibe kerül? a lányomnak gondoltam mert még mindig eszi 11 honapos! sajna a tejérzékeny ugyhogy reggel este adok neki tápit!2013. aug. 10. 11:17
1/7 anonim válasza:
Mi 6 hós korától iszuk a dm-es tápszert nagyon szereti a kisfiunk. Először 2-est most már a 3-ast isszuk.
2/7 anonim válasza:
Huh! Arra már nem emlékszem, hogy mennyibe került, de meglátásom szerint a legolcsóbb tápszer. Kiscsajom is azt kapott mikor elfogyott a tejem. :) Ő szerette, és nem gondolnám, hogy bármivel is rosszabb lenne ez a tápszer, mint azon társai melyek 3x ennyibe kerülnek.
3/7 anonim válasza:
bocsi ha az a rossmannos akkor most a héten 1190ftért látztam. néztem is mert mi is táposak vagyunk és csak fél éves korig irják receptre. de ugy tudom hogy valamelyik tápszert irják tejérzékeny babáknak, kérdezz rá orvostól.
4/7 A kérdező kommentje:
3. igen már irtak fel nekünk de sajna 5 gyógyszertárbol egyben sem kaptam azt a fajtát. majd nagynehezen kiadtak egy másfajtát némi támogatásal!
Azért kérdezem mert látom hogy nem csak én nekem vannak horor ärban a tápszerek!
2013. aug. 10. 14:41
5/7 anonim válasza:
sajnos igen. milumilt eszi most havonta 5ezer forint.
6/7 A kérdező kommentje:
nekem a milupát örülnék ha annyi lenne nekem havonta! hetente majden 3000ft doboza
2013. aug. 10. 15:10
7/7 anonim válasza:
En sajnos 6 hetes koráig tudtam szoptatni a fiamat azóta tápszert kap
6hos koráig receptre írták a milumilt 900ft volt
Utána nem írta fel az orvos8hos koráig megvettem nekí boltba gyógyszertarba a milumilt 3000ft havonta 2-3 doboz elfogy.
Aztán 2 hete először vettem nekí dm-es tápszert ami 600 grammos és 1599f
Ugyanolyan jóízűen megeszi megissza úgyhogy jövőhéten megyek a dmbe es veszek még 3dobozzal
Én ajánlom próbáld ki szerintem jó es árba majdnem fele annyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!