Tejpép vagy tápszer? Estére nagyon kevés a tejem, ezért végigkínlódjuk az éjszakákat. Valamit kell adnom enni, de mit?
Védőnő, gyerekorvos mit mondott?
Én mindenképp tápszert adnék még egy ekkora babának.
egyértelműen tápszer. a tejpép nem váltja ki a tápszert/anyatejet, az összetétele hasonló, de pont a sok vitamin, ásványi anyag tartalma eltérő, na meg a tied pici is még hozzá.
kanalazás nehéz neki, nem fog elsőre megenni egy rendes adagot kanalasból.
nyilván idegen még neki az üveg, próbálgass több féle cumit, többféle üveget, valamelyik biztos tetszeni fog neki.
de van olyan kütyü is amit a mellre lehet szerelni, így szopizás közben tudod neki adni a tápszert, ingert is kap a melled így közben a tej is termelődik, sajnos a nevét nem tudom, de több ismerősöm használja és esküsznek rá :)
Na, még ennyit hozzá:
Én mindig kajcsi előtt kóstoltattam, bár nem az volt a célom, hogy ne szoptassak, de mi mindig nagyon megszenvedtünk a szopizásokkal és végül 7 hósan abba is hagytuk, miután nem gyarapodott megfelelően a kisfiam súlya. Este-reggel és még éjjel is cicizett volna szegénykém, de nem volt neki elég. :( Napközben már 3x evett kanalasat, sőt fürcsi előtt is kapott hús nélküli főzit.
Éjjel nagyon sokat ébredt, mindig cicire tettem, de csak pár korty jött és aludt is. Az első adag tápszert amikor megkapta, szinte olyan arcot vágott, hogy "Anya, eddig miért nem adtál rendesen enni!?". Végig bőgtem az éjszakát, hogy eddig éheztettem a gyerekem, ő meg végre rendesen aludt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!