Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nálatok hogy alakult a kaki-té...

Nálatok hogy alakult a kaki-téma? Bocs, h ilyet kérdezek, de kicsit aggódom.

Figyelt kérdés
Kislányom az első egy hónapban heti egyet produkált, aztán a 4. hónapig 3-4 naponta, majd 6. hónapra kétnaponta. Azóta tök összevisszaság van, most 8,5 hónaposan napi többször is telerakja a pelust. Ez normális? Nem fordítva kéne működnie, h ekkorra már csak napi 1-2 kakis pelus legyen!? Lehet, h valami baj van? Nem kemény, nem híg, olyan a kettő között. Van, h csak egy pirinyótól bűzlik a pelus, van, h e szekérnyit is alíg veszek észre. Még annyi, h tápszeres és a tápitól sokáig fekete volt a széklete, de amióta napi háromszor kap szilárdat, azóta a színe jobb.
2013. aug. 17. 07:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Elején anyatejes volt 99%-ban,csak vacsi volt tápszer.3naponta alkotott általában.Hozzátáplálás óta meg napi 1-4x is.Nem baj ha nem szenved a kakival,hogy hányszor vagy hány naponta kakil.Felnőttnek is van hogy nem minden nap kell,de van hogy napi többször is.
2013. aug. 17. 08:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Az enyémnél is ez volt. Az elején már a napi 1-nek örültünk, de volt, hogy 3 napig nem volt. Most 8,5 hónapos, napi 4-5 az átlag.

Nem értem, hogy a "nagykönyvben" miért van másképp, talán azért, hogy parázzunk.

2013. aug. 17. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:
a dokinéni nekem azt mondta,h napi 6-8kakis pelus is lehet..háááát,nekem egy szuszra letudja a drága-de akkor aztán minden olyan..ez normális,hogy egy napig esetleg semmi nincs
2013. aug. 17. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!