Fél óránként ébred éjjelente?
8 hónapos a kislányom..már agybajt kapok tőle..nem tudom mi lett vele..a fogzástól lenne??még nincs kint neki egy sem, de nagyon látszik a teteje..kenem neki..este már nurofen kúpot adtam neki..de ugyanúgy ébredt!már lassan egy hete,hogy max fél óránként, óránként ébred..hulla vagyok!!
mit tehetnék??
Túlélésre kell összpontosítani! :) Ha jól emlékszem nálunk is ilyenkor kezdődött ez, nagyon durva volt. Azt mondtam, hogy ez nem mehet sokáig, biztosan csak pár nap, mert annyira durván nem tudok se én, se a gyerek pihenni...hát kb 2 hónapon át tartott ez a fél óránkénti felsírásos kelés! Már kezdtem idomulni, "megszokni", hiszen mást nem tud tenni az ember. Aztán 10 és fél hónaposan előbújt az első fogacska és utána nyugodt éjszakák jöttek végre!!! :) Aztán jött a második is rá pár napra, de már fogzási tünetek nélkül :) Előtte szenvedtük meg nagyon, most egy kis nyugis időszakunk van - 11 hónapos. Frezyderm fogínygéljét használtuk, mondjuk én nem adtam neki éjszakára fájdalomcsillapítót.
Kitartást és egyszer előbukkannak azok a fogacskák! :)
hát nem csak nyekereg..mert egyszerre felül vagy feláll a kiságyban és keservesen sír..cicin általában megnyugszik és 10 perc alatt újra alszik..de egy órán belül újra felsír..és kezdődik elölről..
én meg már zombi vagyok..
kedves utolsó!
használtunk mi is viburcolt..de nem vettem észre különbséget..bár ""csak" egy dobozzal használtunk el..lehet több kellett volna ahhoz,hogy hasson???
Mintha én írtam volna ki a kérdést!
8 hónapos a lányom és ugyanez megy sokszor. Nem akarom elkiabálni, de az elmúlt 3 napban egész jól alszik, "csak" 4-5* kel éjjelente, de hullámokban jön rá olyan periódus, mikor fél óránként, óránként felsír és ha nem termek ott, nem hogy abbahagyná, hanem torka szakadtából üvölt.
Neki sincs még 1 foga sem, de lehet, hogy nem a foga bántja, mert ha bekenem Dentinoxxal, ugyanúgy felkel akár 10 percre rá, ha épp olyan éjszakája van.
Nekem az segít (amellett, hogy a túlélésre játszom és azzal biztatom magam, hogy, mint minden, ez is elmúlik egyszer), hogy a kiságyát a franciaágy mellé helyeztem, így közvetlenül mellettem alszik és fekve be tudok hozzá nyúlni.
Ő sokszor arra kel fel, hogy álmában megfordult és négykézlábra áll, felül, ha nem sietek, akkor fel is áll.
Ilyenkor legtöbbször elég visszatennem és a kezem betenni a kiságyba, már alszik is tovább.
Áldom az eszem, hogy kitaláltam ezt a közeli ágy módszert, így nekem se kell mindig kipattanni az ágyból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!